Η Κηφισιά απέκτησε τον Ρουκουνάκη από την ΑΕΚ
Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Κωνσταντίνου Ρουκουνάκη από την ΑΕΚ προχώρησε η Κηφισιά.Ο 24χρονος χαφ είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο από την Ένωση τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο μέτρησε μόλις μία συμμετοχή με το κλαμπ των Βορείων Προαστίων στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
Παρ’ όλα αυτά, η Κηφισιά, αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη από τον «Δικέφαλο», με τον νεαρό να υπογράφει για δύο χρόνια.
Υπενθυμίζεται, ότι η Κηφισιά θα παίξει την Κυριακή (14/9) με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον άσο της να φτάνει έως και το 10.25 σε απόδοση.
Η ανακοίνωση της μεταγραφής:
«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Ρουκουνάκη από την ΠΑΕ ΑΕΚ με ελεύθερη μεταγραφή και την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου, έως το καλοκαίρι του 2027».