Ανατροπή: Με κόσμο στη Λάρισα η ΑΕΚ!
Με τους οπαδούς της στο πλευρό της θα αντιμετωπίσει τελικά η ΑΕΚ την ΑΕΛ Novibet στη σημερινή (17:30) αναμέτρηση της «AEL FC Arena», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.Μέχρι χθες (20/9), Υπουργεία και Αστυνομία είχαν ανάψει «κόκκινο» για λόγους ασφαλείας, ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής (21/9) η Ένωση γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ότι στην πρωινή σύσκεψη ασφαλείας αποφασίστηκε να λειτουργήσει θύρα του γηπέδου αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι στην πρωινή σύσκεψη ασφαλείας για το σημερινό (21/9, 17.30) ματς με την ΑΕΛ αποφασίστηκε να λειτουργήσει θύρα του γηπέδου (AEL FC Arena) αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.
Όσοι φίλοι της ΑΕΚ πιθανώς έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του αγώνα μεμονωμένα, έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις θύρες 12Α και 12Β, ανεξάρτητα από την θύρα για την οποία έχουν αγοράσει εισιτήριο.
Τονίζουμε ότι επιπλέον πώληση εισιτηρίων για τις θύρες 12Α και 12Β δεν θα υπάρξει. Ως εκ τούτου, όποιος φίλος της ΑΕΚ δεν είναι ήδη κάτοχος εισιτηρίου δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθεί και δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει στο γήπεδο».