Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με εννέα αλλαγές ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη - Ντεμπούτο Μάνσα

Με εννέα αλλαγές ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη - Ντεμπούτο Μάνσα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2025 15:58
Με εννέα αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό παρατάσσεται ο Ολυμπιακός στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Aktor στην Τρίπολη, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δίνει φανέλα βασικού στον Μάνσα ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα του στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με αντίπαλο τον Αστέρα Aktor στην Τρίπολη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διατήρησε μόνο τους Καμπελά και Νασιμέντο στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Πασχαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ η τετράδα της άμυνας απαρτίζεται από Μπιανκόν, Καλογερόπουλο, Μάνσα και Μπρούνο, με τον Γάλλο στόπερ να έχει πιθανότατα ρόλο δεξιού μπακ. Δίδυμο στα χαφ είναι οι Γκαρθία και Νασιμένο, ενώ η μεσοεπιθετική τριπλέτα απαρτίζεται από Γιαζίτσι, Καμπελά και Πνευμονίδη. Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Ταρέμι στο πρώτο του ματς ως βασικός με τα ερυθρόλευκα.

Το πρώτο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιήσει ο Μάνσα ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει και για τον Γιαζίτσι ο οποίος επιστρέψει στο γήπεδο όπου υπέστη ρήξη χιαστού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.