Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Φουλ για sold-out με Λεβαδειακό

Ολυμπιακός: Φουλ για sold-out με Λεβαδειακό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2025 21:09
Δυναμικό παρών σε ένα ακόμη παιχνίδι αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να σπρώξει την ομάδα του στην πρώτη νίκη μετά τις ισοπαλίες με Πάφο και Παναθηναϊκό.

Όπως ενημέρωσε η πειραϊκή ΠΑΕ, λιγότερα από 1.500 εισιτήρια απομένουν για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (27/09, 18:00).

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο 27/09 και ώρα 18:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν ΜΟΝΟ μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Παρασκευή 19/09 και ώρα 17:00 και έως την εξάντλησή τους ή έως την έναρξη του αγώνα.

Gov.gr Wallet

H είσοδος στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Για παιδιά κάτω των 15 ετών που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, ο κηδεμόνας εισέρχεται στο δικό του Gov.gr Wallet προσθέτοντας πρώτα το δικό του κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια το παιδικό. Για λοιπές περιπτώσεις ανατρέξτε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.Για τους αλλοδαπούς που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet και έχουν ξένο διαβατήριο, αγοράζουν κανονικά από την πλατφόρμα μας τον κωδικό/εισιτήριο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gov.gr Wallet επιλέγουν το πεδίο Non Greek Resident και στο επόμενο βήμα ταυτοποίησης σκανάρουν τον κωδικό/εισιτήριο (δεν επιλέγουν το Skip) και στη συνέχεια σκανάρουν με NFC το διαβατήριο τους, η επιλογή event tickets στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Gov.gr Wallet είναι μόνο για αλλοδαπούς.

Σε περίπτωση που οι αλλοδαποί δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ταυτοποίησης, μπορούν την ημέρα του αγώνα και ώρες 13:30 – 16:30 να επισκεφθούν τα εκδοτήρια (Στάδιο Καραϊσκακη – Θύρα 25).

Αυστηρώς θα εξυπηρετούνται μόνο οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από τα επίσημα κανάλια πώλησης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός www.olympiacos.org και το www.ticketmaster.gr και δεν είναι αποδεκτά τα εισιτήρια από καμία άλλη πλατφόρμα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία και προσθήκη του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε ΕΔΩ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/ ή πατήστε ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

– Επειδή βάσει του νέου νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας (στοιχεία εισιτηρίου και εγγράφου ταυτοπροσωπίας απαιτείται να είναι τα ίδια).

– Παρακαλείστε να προσωποποιείτε το εισιτήριο σας προ της άφιξής σας στο γήπεδο.

– Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας να αγοράζουν εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα κανάλια πώλησης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός www.olympiacos.org και το www.ticketmaster.gr και δεν είναι αποδεκτά τα εισιτήρια από καμία άλλη πλατφόρμα.

– Τονίζεται ότι ακυρώσεις εισιτηρίων ή αλλαγές σε αυτά δεν γίνονται.

Τιμές

15, 20, 25, 35, 45, 55, 120 (VIP), 180 (VVIP).

Για τα παιδιά που είναι γεννημένα από το 2010 και μετά, θα υπάρχουν εισιτήρια σε ειδικές τιμές, με υποχρεωτική παρουσία συνοδού. Για αυτό τον αγώνα για τα παιδικά εισιτήρια δεν απαιτείται η κάρτα φιλάθλου. Σε περίπτωση που αγοραστεί παιδικό εισιτήριο για φίλαθλο γεννημένο πριν το 2010, αυτό θα ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Μεταβίβαση εισιτηρίου διαρκείας

Οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας και μόνο αυτοί, θα μπορούν να μεταβιβάσουν το εισιτήριo τους έως και τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για τις οδηγίες μεταβίβασης πατήστε ΕΔΩ.

Στα εισιτήρια μεμονωμένων αγώνων δεν γίνονται μεταβιβάσεις.

Πληροφορίες

[email protected]

Κάρτα Φιλάθλου Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι βασική προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι να έχουν στην κατοχή τους τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού των 20 ευρώ ή την κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού των 15 ευρώ, για τη σεζόν 2025/26, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μέσω του www.olympiacossfp.gr. Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060 ή στο [email protected]
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

Αποκαλύψεις από τον Κλάτενμπεργκ: «Από τα νεύρα μου πέταξα παπούτσι προς τον Μουρίνιο»
Αποκαλύψεις από τον Κλάτενμπεργκ: «Από τα νεύρα μου πέταξα παπούτσι προς τον Μουρίνιο»
43 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
Μπαρτσελόνα: Ο δήμαρχος της Βαρκελώνης προανήγγειλε τα εγκαίνια του «Καμπ Νόου»
Μπαρτσελόνα: Ο δήμαρχος της Βαρκελώνης προανήγγειλε τα εγκαίνια του «Καμπ Νόου»
43 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τη Γιουνγκ Μπόις
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τη Γιουνγκ Μπόις
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Σπαλέτι: «Η απόλυση από την Ιταλία εξακολουθεί να με πονάει»
Σπαλέτι: «Η απόλυση από την Ιταλία εξακολουθεί να με πονάει»
3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Ουτρέχτη - Λιόν: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ολλανδών και Γάλλων οπαδών
Ουτρέχτη - Λιόν: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ολλανδών και Γάλλων οπαδών
3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Τραμπ: Τάχθηκε κατά της αποβολής του Ισραήλ από το Παγκόσμιο Κύπελλο
Τραμπ: Τάχθηκε κατά της αποβολής του Ισραήλ από το Παγκόσμιο Κύπελλο
4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Πέτριτς: «Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω τον Παναθηναϊκό»
Πέτριτς: «Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω τον Παναθηναϊκό»
4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Παναθηναϊκός: Οι τρόποι μετάβασης στο γήπεδο της Γιουνγκ Μπόις
Παναθηναϊκός: Οι τρόποι μετάβασης στο γήπεδο της Γιουνγκ Μπόις
5 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΟΦΗ: Ρεκόρ στα διαρκείας - «Η φλόγα είναι ακόμα αναμμένη»
ΟΦΗ: Ρεκόρ στα διαρκείας - «Η φλόγα είναι ακόμα αναμμένη»
5 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Σπανός: «Είμαι 100% ευχαριστημένος»
Σπανός: «Είμαι 100% ευχαριστημένος»
5 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΠΑΟΚ: Πρόστιμο από την ΔΕΑΒ για τα σπασμένα καθίσματα στην Λιβαδειά
ΠΑΟΚ: Πρόστιμο από την ΔΕΑΒ για τα σπασμένα καθίσματα στην Λιβαδειά
6 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Κουδούνης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια»
Κουδούνης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια»
6 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Περισσότερες ειδήσεις