Ρέιντζερς: Χάλασε η επιστροφή του Τζέραρντ
Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα επιστρέψει τελικά στον πάγκο της Ρέιντζερς, παρά τις αντίθετες πληροφορίες των τελευταίων ημερών.Οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή και, μάλιστα, βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία, όμως ο Άγγλος δεν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της σκωτσέζικης ομάδας.
Ο λόγος; Ο 45χρονος έκρινε ότι δεν είναι αυτή η σωστή στιγμή για να επανέλθει στο «Άιμπροξ», επομένως απάντησε αρνητικά στην πρόταση που υπήρχε στο τραπέζι.
Ο Τζέραρντ, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο του να συνεργαστεί ξανά με τη Ρέιντζερς στο μέλλον, βρέθηκε στον πάγκο της από το 2018 έως το 2021, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια προπόνησε για λίγο την Άστον Βίλα, προτού μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Ετιφάκ, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο.
«Θα ήθελα πολύ να ξαναπάω κάποια στιγμή. Θέλω να αλλάξω και να βελτιώσω μερικά πράγματα για να επιστρέψω φρέσκος. Με μερικούς διαφορετικούς ανθρώπους γύρω μου.
Θα ήθελα πολύ να αντιμετωπίσω μερικές ακόμη προκλήσεις. Και πάνω σε αυτό δουλεύω στο παρασκήνιο αυτή τη στιγμή. Μερικές διαφορετικές ιδέες, μερικοί διαφορετικοί άνθρωποι γύρω μου.
Τώρα, απολαμβάνω τον οικογενειακό χρόνο και πολλά πράγματα που δεν μπορούσα στο παρελθόν. Να πηγαίνω στα Γκραν Πρι, να παίζω σε αγώνες με πρώην συμπαίκτες και σούπερ σταρ... Τέτοια πράγματα ήταν υπέροχα.
Υπάρχει όμως ένα κομμάτι μου που εξακολουθεί να νιώθει ότι υπάρχει κάποια ημιτελής δουλειά όσον αφορά την επιθυμία να αντιμετωπίσω άλλες μερικές συναρπαστικές προκλήσεις»., είχε πει ο Τζέραρντ νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, μιλώντας στον Ρίο Φέρντιναντ.