Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Μέσα σε έναν μήνα τα χάσαμε όλα» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Μέσα σε έναν μήνα τα χάσαμε όλα» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/10/2025 00:45
Αρκετά προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Μουντιάλ, ύστερα από την ήττα με 3-1 από τη Δανία στην Κοπεγχάγη.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την τροπή που πήραν τα πράγματα, υπογραμμίζοντας πως τα συναισθήματα στο «στρατόπεδο» της «γαλανόλευκης» είναι άσχημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Alpha:

Για το ματς: «Δεν έχουμε να κρατήσουμε πολλά πράγματα. Ήταν ένας μεγάλος στόχος που είχαμε μπροστά μας και μέσα σε έναν μήνα χάσαμε όλους τους στόχους όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε σε δύσκολη θέση γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να προσπαθήσουμε από την δεύτερη θέση. Τα συναισθήματα είναι άσχημα».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στο βασικό σχήμα: «Δε νομίζω πως είναι στιγμή αυτή να συζητάμε γι’ αυτό το θέμα».

Για τα γκολ των Δανών: «Χρειάζεται πρωτίστως μια μεγαλύτερη ανάλυση από την πλευρά μου γι’ αυτό που έχει συμβεί τον τελευταίο μήνα, τα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε κάνει, αλλά χρειάζεται πρωτίστως μια βαθύτερη ανάλυση που θα ξεκινήσω πρώτα από τον εαυτό μου».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Υπάρχουν αρκετά θέματα που αυτή την στιγμή χρήζουν περισσότερης συζήτησης. Δεν είναι ώρα να πούμε τα ποια είναι αυτά. Δεν καταφέραμε αυτές τις προσδοκίες που είχαμε στο ξεκίνημα να τις πραγματοποιήσουμε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.