Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Συσπείρωση μέσω… μπάρμπεκιου ενόψει Παναθηναϊκού (pics)

Άρης: Συσπείρωση μέσω… μπάρμπεκιου ενόψει Παναθηναϊκού (pics)

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
17/10/2025 18:33
Αντίδραση μετά τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα και ιδίως μετά την ταπεινωτική ήττα με 3-0 από τον ΟΦΗ στην Τρίπολη θα προσπαθήσει την Κυριακή (19/10) να βγάλει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω το αρνητικό σερί και να κάνουν μία νέα αρχή ώστε να δηλώσουν ξανά «παρών» στο πρωτάθλημα, με την ομάδα δύο μέρες πριν το σπουδαίο ματς με το «τριφύλλι» να διοργανώνει μπάρμπεκιου… συσπείρωσης, προκειμένου παίκτες και τεχνικό επιτελείο να χαλαρώσουν και να διώξουν την ένταση που υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση ακολούθησε μπάρμπεκιου συσπείρωσης ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να τα πουν εκτός των τεσσάρων γραμμών, με το μυαλό στο επερχόμενο ντέρμπι και στη νίκη. Τον μπουφέ επιμελήθηκε ο Executive Chef της ομάδας μας, Σάκης Παπαδάκης».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.