Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Με το… αριστερό Μονακό και Ζαρντίμ (video)

Σαμπιονά: Με το… αριστερό Μονακό και Ζαρντίμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2014 23:55
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο γαλλικό πρωτάθλημα η Μονακό, η οποία στο επίσημο ντεμπούτο του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λοριάν. Αμπουμπακάρ (9’) και Λαβίν (87’) τα γκολ των φιλοξενούμενων, ισοφάρισε στο 78’ με πέναλτι ο Φαλκάο, με τους Μονεγάσκους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 68’ λόγω αποβολής του Καρβάλιο.

Δεν συνδυάστηκε με νίκη το επίσημο ντεμπούτο του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Μονακό, καθώς οι Μονεγάσκοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λοριάν στην πρεμιέρα του νέου γαλλικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τη Μονακό, η οποία μόλις στο 9ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμπουμπακάρ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και στο 68’ έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Καρβάλιο.

Ο Φαλκάο, που πέρασε στην επανάληψη, κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 78΄, ωστόσο η Λοριάν έφυγε με τη νίκη από το «Λουί Ντε» χάρη σε τέρμα του Λαβίν (87’) έπειτα από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Λιόν επικράτησε με 2-0 της Ρεν χάρη σε γκολ των Μαλμπράνκ (64’) και Λακαζέτ (74’ πεν.) και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Σαμπιονά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.