Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2014 23:56
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι, η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14ο λεπτό κόντρα στην Μπέρνλι, πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Τερφ Μουρ» χάρη στα τέρματα των Ντιέγκο Κόστα (17’), Σούρλε (21’) και Ιβάνοβιτς (34’).

Έχοντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η Τσέλσι κέρδισε άνετα με 3-1 την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και πήρε το πρώτο της «τρίποντο» τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο πλήρωσε ένα λάθος της άμυνας στο 14ο λεπτό και βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε γκολ του Άρφιλντ.

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Τσέλσι (video)
Παρόλα αυτά οι «μπλε» δεν πτοήθηκαν και έφεραν… τούμπα το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά, καθώς ο Ντιέγκο Κόστα με το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ ισοφάρισε σε 1-1 στο 17’, ενώ στο 21’ ο Σούρλε ευστόχησε από κοντά μετά από τρομερή πάσα του Φάμπρεγκας για το 2-1 των φιλοξενούμενων!

Τελικώς στο 34’, μετά από κόρνερ του Φάμπρεγκας, ο Ιβάνοβιτς «έγραψε» το 3-1, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά μιας και η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο προτίμησε να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

Στα αξιοσημείωτα πως η Τσέλσι σημείωσε τρία γκολ σε πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας αγώνα Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2011 και το παιχνίδι με τη Μπόλτον στο «Ρίμποκ Στέντιουμ». Μάλιστα την περασμένη σεζόν οι «μπλε» σημείωσαν μόλις μία φορά τρία γκολ σε πρώτο ημίχρονο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ!

Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.