Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από Αμπουμπακάρ η Πόρτο

Μια «ανάσα» από Αμπουμπακάρ η Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2014 17:40
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βινσέντ Αμπουμπακάρ από τη Λοριάν βρίσκεται η Πόρτο καθώς όπως αναφέρει η «L’Equipe», οι «δράκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα για την απόκτηση του Καμερουνέζου επιθετικού, κίνηση που πιθανότατα συνδέεται με το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Τζάκσον Μαρτίνες!

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Βινσέντ Αμπουμπακάρ βρίσκεται η Πόρτο, καθώς η «L’Equipe» αναφέρει πως η πορτογαλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Λοριάν για την απόκτηση του 22χρονου Καμερουνέζου επιθετικού έναντι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ.

Ο Αμπουμπακάρ σημείωσε 16 γκολ σε 35 παιχνίδια με τη Λοριάν την περασμένη σεζόν, ενώ ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Σιλβέν Ριπόλ αποκάλυψε πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι, με την Χαλ επίσης να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο διεθνής φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο, κίνηση που πιθανότατα συνδέεται με το ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνες, με τους «ροσονέρι» να ενδιαφέρονται για τον Κολομβιανό επιθετικό ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος εκτός απροόπτου θα υπογράψει στη Λίβερπουλ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.