Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα ο Ντουρμάζ, στη Λισαβόνα ο Σάμαρης

Στην Αθήνα ο Ντουρμάζ, στη Λισαβόνα ο Σάμαρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2014 01:14
Στην Αθήνα βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Τζίμι Ντουρμάζ, την ώρα που ο Ανδρέας Σάμαρης είναι ήδη στη Λισαβόνα για να υπογράψει στη Μπενφίκα!

Ένας ήρθε, ένας έφυγε! Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Τζίμι Ντουρμάζ να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Σουηδός (με τουρκικές ρίζες) εξτρέμ βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Αθήνα, ενώ αντίθετα ο Ανδρέας Σάμαρης έφτασε στη Λισαβόνα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Μπενφίκα.

Όσον αφορά τον πρώτο, o 25χρονος εξτρέμ, που ήρθε στην Αθήνα με την γυναίκα του και το παιδί του, θα περάσει την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Στην Αθήνα ο Ντουρμάζ, στη Λισαβόνα ο Σάμαρης
Ο Ντουρμάζ σημείωσε 6 γκολ σε 32 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Γκεντσλερμπιρλιγκί, ενώ έχει 17 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική Σουηδίας.

Αντίθετα, στη Λισαβόνα βρίσκεται ήδη ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος εφόσον περάσει ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο με την Μπενφίκα.

Ο 25χρονος άσος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας, ενώ να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός φέρεται ότι θα βάλει στα ταμεία του ποσό που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη του Σάμαρη στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας από το πορτογαλικό «maisfutbol»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.