Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χειρουργήθηκε ο Μπεργκ

Χειρουργήθηκε ο Μπεργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2014 17:06
Σε δύο με δύομιση μήνες θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το κάταγμα στην κλείδα.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μάρκους Μπέργκ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την ανάταξη του κατάγματος της δεξιάς κλείδας.

Η επέμβαση έγινε από τον ορθοπεδικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Κουλουμέντα και είχε πλήρη επιτυχία, ενώ ο χρόνος αποκατάστασης του Σουηδού επιθετικού εκτιμάται στους δυο με δυόμισι μήνες.

«Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, φαίνεται πως δεν μπορείς να είσαι για πολύ καιρό ευτυχισμένος. Αυτός ο τραυματισμός, ήρθε για να μου το θυμίσει. Αισθάνομαι πολύ άσχημα με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη» δήλωσε στη σουηδική ιστοσελίδα Aftonbladet μερικές ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο ο Σουηδός επιθετικός.

Από την άλλη, προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Πέτριτς, Χουχούμης, με τον πρώτο να έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον προσαγωγό, ενώ ο δεύτερος μερική ρήξη στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο.

Αντίθετα, οι Λαγός, Κλωναρίδης και Κουτρουμπής συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν πάνω από ένα ημίχρονο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.