Τέλος ο Ανιγκό από τον Ολυμπιακό - Οι υπόλοιπες εξελίξεις στου Ρέντη
Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ζοζέ Ανιγκό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» αποχωρεί από τη θέση του, ενώ μαζί του αποχωρεί και ο άμεσος συνεργάτης του, Τομάς Μπενεντέτ.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση είναι οριστική και έχει ήδη δρομολογηθεί. Με την αποχώρηση των δύο τεχνικών, ολοκληρώνεται μια ιδιαίτερα επιτυχημένη περίοδος για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, καθώς υπό την καθοδήγησή τους η Κ19 κατέκτησε το UEFA Youth League το 2024 και τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα Super League Νέων (2023, 2024, 2025).
Σημαντικές επιτυχίες σημειώθηκαν και στα μικρότερα τμήματα, με την Κ17 να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια το 2023 και την Κ15 το 2022. Παράλληλα, από την Ακαδημία προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα αρκετοί νεαροί παίκτες, όπως οι Κωστούλας, Μουζακίτης, Πνευμονίδης και Λιατσικούρας, επιβεβαιώνοντας τη σημαντική πρόοδο των αναπτυξιακών τμημάτων τα τελευταία χρόνια.
Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν πως επίκεινται αλλαγές και στο τμήμα scouting του συλλόγου, καθώς δύο από τα πιο σημαντικά στελέχη, ο Γιώργος Κοκκολάκης και ο Γιώργος Βαϊτσης, βρίσκονται κοντά στην έξοδο.