Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τρελό ματς με νικήτρια τη Μίλαν (video)

Σέριε Α: Τρελό ματς με νικήτρια τη Μίλαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2014 00:17
Σε ένα παιχνίδι που είχε εννέα γκολ, δύο αποβολές, πέναλτι και τρομερή γκάφα του Λόπεθ, η Μίλαν κέρδισε με 5-4 την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι» και έκανε το 2x2 στη Σέριε Α.

Στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Γιουβέντους και Ρόμα βρίσκεται η Μίλαν, η οποία σε ένα... τρελό παιχνίδι, κέρδισε με 5-4 την Πάρμα εκτός έδρας και διπλασίασε τις νίκες της στη Σέριε Α.

Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’ με τον Μποναβεντούρα και παρότι ο Κασάνο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 27’ για τη Πάρμα, οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Χόντα (37’) και Μενέζ (45’ πεν.) πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο.

Στο 51’ ο Φελίπε μείωσε σε 2-3 για τη Πάρμα και στο 58’ ο Μπονέρα αποβλήθηκε αφήνοντας τη Μίλαν με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά η ομάδα του Ιντζάγκι κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Ντε Γιόνγκ στο 68’ για το 4-2, με τον Λουκαρέλι να μειώνει όμως ξανά για τους γηπεδούχους στο 73’.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 77’ με τον Φελίπε να αποβάλλεται και στο 79’ ο Μενέζ με εκπληκτικό τακουνάκι «έγραψε» το 5-3 για τη Μίλαν. Το τελικό 5-4 διαμόρφωσε στο 89΄ με αυτογκόλ ο Ντε Σίλιο ο οποίος γύρισε τη μπάλα στον Ντιέγκο Λόπεθ, με τον Ισπανό γκολκίπερ να μην καταφέρνει να τη σταματήσει, με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα από τα πιο αστεία γκολ της φετινής Σέριε Α


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.