Με νέους προπονητές αμφότερες
* Νότιος όμιλος
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για την Ηλιούπολη φτάνοντας τις τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Ρεαλιστικά δεν είχε ελπίδες την Κυριακή για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της πανίσχυρης Καλαμάτας γνωρίζοντας τελικά τη συντριβή 5-0. Το ανασταλτικό της πλάνο πήγε στράφι από το 16’ και στο 35’ δέχτηκε δεύτερο γκολ. Στο 47’, 51’, 86’, είδε την εστία της να παραβιάζεται ακόμη τρεις φορές και να ξεφεύγει για τα καλά η κατάσταση. Όλα αυτά σε μία σεζόν που ξεκίνησε με στόχο να επαναλάβει την περσινή αντίστοιχη πορεία με την είσοδο στα πλέι οφ.
Η διοίκηση βρήκε στο πρόσωπο του Νίκου Μπαδήμα τον επόμενο τεχνικό που θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση. Στο παρελθόν έχει περάσει από Εργοτέλη, Κοζάνη, ΜΑΡΚΟ, ΠΑΣ Γιάννινα και θεωρητικά αποτελεί αξιόπιστη επιλογή. Οι οργανωμένοι από την πλευρά τους έβγαλαν ανακοίνωση καλώντας άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος πάντως το κλίμα θα χαλάσει ακόμη περισσότερο.
Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι οι Τσιλιγγίρης (Τ), Ζαφειράκης (ΜΕ). Τιμωρημένος ο Καρανίκας (Α).
ΑΙΓΑΛΕΩ
Το Αιγάλεω «χτίστηκε» με στόχο την τετράδα που θα του δώσει το δικαίωμα να παίξει χωρίς άγχος στα πλέι οφ, αλλά μέχρι στιγμής απογοητεύει. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε 1-0 μέσα στο «σπίτι» του από τη νεοφώτιστη Μαρκό και εξακολουθεί να αγνοεί τη χαρά της νίκης (0-1-2). Στο 74’ δέχτηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έως τη λήξη δεν κατάφερε να σώσει τον βαθμό. Ζητείται αντίδραση στο σημερινό ματς με την Ηλιούπολη, καθώς θα ακολουθήσει η έξοδος στην πανίσχυρη Καλαμάτα και εκεί ρεαλιστικά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Βελιτζέλου, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο. Παράλληλα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ για τα μπουκάλια που πέταξαν οι οπαδοί του την Κυριακή. «Βγάζετε λεφτά μέσω στοιχημάτων στις πλάτες της ομάδας» ήταν η ανακοίνωση των οργανωμένων αποτυπώνοντας την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν στα πιτς Νταβιώτης (Μ), Ξενιτίδης (Μ), Μπαρδάς (Α).
Δημήτρης Σιώρης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες «βράζουν» στο ίδιο καζάνι. Ξεκίνησαν με στόχο την είσοδο στα πλέι οφ που θα τους εξασφαλίσει πρόωρα την παραμονή, αλλά για την ώρα δεν θα μπορούσαν να είχαν κάνει χειρότερο ξεκίνημα. Στους πάγκους θα βρίσκονται νέοι προπονητές. Προτιμότερη επιλογή το Under 2,5.
Γουέστ Μπρομ
Μπέρνλι
Νιούκαστλ
Λίβερπουλ
Μπράιτον
Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Σίτι
Μπόρνμουθ
Ρίβερ Πλέιτ
Βελέζ Σάρσφιλντ
Μπαράκας Σεντράλ
Πλατένσε
Ρασίνγκ Κλουμπ
Μπόκα Τζούνιορς
Σαρμιέντο Χουνίν
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Μπελγράνο
Ντεφένσα Xoυστίσια
Κλαμπ Μπριζ
Σερκλ Μπριζ
Λόμελ
Βέστερλο
Κοριτίμπα
Κορίνθιανς
Σαπεκοένσε
Σάο Πάουλο
Σάντος
Μιρασόλ
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Γκρέμιο
Βιτόρια Μπαΐα
Μπαΐα
Παλμέιρας
Βάσκο Ντα Γκάμα
Ρεν
Παρί Σεν Ζερμέν
Χάβρη
Μονακό
Ανζέ
Λιλ
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Φράιμπουργκ
Σχοτ Μάιντζ
Γκλάντμπαχ
Μπραουνσβάιγκ
Ουνιόν Βερολίνου
Κριεσόου
Μάιντζ
Βίμποργκ
Κοπεγχάγη
Χόρσενς
Λίνγκμπι
Μίντιλαντ
Ράντερς
Άαρχους
Οντένσε
Γιούνγκ Μπόις
Βαντούζ
ΟΦΗ
Βόλος Elabet
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Νιου Γιόρκ Σίτι
Έλτσε
Μπαρτσελόνα
Χετάφε
Σανταντέρ
Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ
Αταλάντα
Σασσουόλο
Βενέτσια
Λέτσε
Τορίνο
Μίλαν
Φροζινόνε
Γιουβέντους
Πούμας
Νεκάξα
Ατλέτικο Σαν Λούις
Πατσούκα
Καμπούρ
Φέγενορντ
Αϊντχόφεν
Χρόνινγκεν
Πόρτο
Αρούκα
Σάντα Κλάρα
Φαμαλικάο
Βιτόρια Γκιμαράες
Νασιονάλ Μαδέιρα
Νόρμπι
Σάντβικενς ΙΦ
Μπράγκε
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Όντεβολντ
Χέλσινγκμποργκ
Χάμαρμπι
Γκάις
Μπρομαποϊκάρνα
Ντέγκερφορς
Γκέτεμποργκ
Έλφσμποργκ
Βαστέρας ΦΚ
Κάλμαρ
Γκεζτεπέ
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Αλάνιασπορ
Μπεσίκτας
Έγιουπσπορ
Γκαζιαντέπ
Τραμπζονσπόρ
Μπασακσεχίρ
Καλαμάτα
Πανιώνιος
Μαρκό
Ολυμπιακός Β'
Ελλάς Σύρου
Καλλιθέα
Χανιά
Παναργειακός ΑΠΟ