Υποτιμούν οι αποδόσεις τη Σύρο
Νότιος όμιλος. 4η αγωνιστική των playouts.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Η Καλλιθέα έκανε το καθήκον της κερδίζοντας 1-0 εκτός έδρα τον ουραγό Παναργειακό και έκανε ακόμη ένα βήμα για την πρόωρη εξασφάλιση της παραμονής. Από το ξεκίνημα μπήκε αποφασισμένη για να πάρει τους τρεις βαθμούς και στο 10’ το δοκάρι δεν της έκανε το χατίρι στο σουτ του Καντίγιο. Μέχρι να πάει στα αποδυτήρια είδε την υπεροχή της να μην καρποφορεί, όμως δεν επηρεάστηκε και στο 60’ ο Καντίγιο βρέθηκε σε θέση βολής δίνοντας τελικά προβάδισμα. Στη συνέχει έκανε τη διαχείριση που έπρεπε χωρίς να κινδυνέψει σχεδόν καθόλου και ευτυχώς για την ίδια δεν «πλήρωσε» την αδυναμία της να σκοράρει ένα δεύτερο τέρμα.Αύξησε τη διαφορά από την τελευταία τετράδα στο +6 υπερτερώντας σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί κάποια επιτυχία έχοντας «χτιστεί» με στόχο να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ και ζητούμενο να κάνει τα απλά έως το τέλος του πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφουν οι Σαρδέλης (ΜΕ), Γκολφίνος (Ε). Έμειναν εκτός αποστολής οι Παπαδόπουλος (Τ), Καντίγιο (Ε).
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (7/3) - Δωρεάν* με την εγγραφή!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ
Η Ελλάς Σύρου έχοντας παράπονα από τη διαιτησία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το «σπίτι» της απέναντι στην Ηλιούπολη μένοντας στο 1-1. Έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και στο 11’ ο Βερνάρδος σημάδεψε το δοκάρι. Στο 40’ είδε το δοκάρι να μην είναι ξανά με το μέρος της στο σουτ του Προβυδάκη και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη έπεσε η απόδοση της και στο 72’ μετά από εκτέλεση κόρνερ δέχτηκε την ισοφάριση. Στα τελευταία λεπτά βγήκε μπροστά και στο 90’ ήταν η σειρά του Κόλα να σημαδέψει μένοντας με την «πικρία».
Η διοίκηση μετά τη λήξη έβγαλε ανακοίνωσε διαμαρτυρόμενη για τις διαιτητικές αποφάσεις. Αυτό ήταν το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα στα πλέι άουτ, αλλά ακόμη και έτσι ορίζει αποκλειστικά τη «μοίρα» της για παραμονή με τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να βρίσκεται στο +6. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν ακόμη μία καλή εμφάνιση απέναντι μία οργανωμένη αντίπαλο. Δικαιούμασταν ακόμη μία νίκη» τόνισε ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας.
Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες οι Ογκμπόε (Ε), Ζαχί (Α), Σταματούλας (Α), Γαρουφαλιάς (ΑΜ).
Δημήτρης Σιώρης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Αμφότερες πάλεψαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας για μία θέση στα πλέι οφ. Πλέον, έχουν φέρει την κατάσταση στα μέτρα τους στην προσπάθεια για πρόωρη εξασφάλιση της παραμονής. Είναι δεδομένο ότι η Καλλιθέα έχει ένα προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς μέσα στο «σπίτι» της, όμως ο άσος είναι χαμηλός και η Ελλάς Σύρου παλεύει μέχρι τέλους. Καλύτερα στα 2-3 G.
Γουέστ Μπρομ
Μπέρνλι
Νιούκαστλ
Λίβερπουλ
Μπράιτον
Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Σίτι
Μπόρνμουθ
Ρίβερ Πλέιτ
Βελέζ Σάρσφιλντ
Μπαράκας Σεντράλ
Πλατένσε
Ρασίνγκ Κλουμπ
Μπόκα Τζούνιορς
Σαρμιέντο Χουνίν
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Μπελγράνο
Ντεφένσα Xoυστίσια
Κλαμπ Μπριζ
Σερκλ Μπριζ
Λόμελ
Βέστερλο
Κοριτίμπα
Κορίνθιανς
Σαπεκοένσε
Σάο Πάουλο
Σάντος
Μιρασόλ
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Γκρέμιο
Βιτόρια Μπαΐα
Μπαΐα
Παλμέιρας
Βάσκο Ντα Γκάμα
Ρεν
Παρί Σεν Ζερμέν
Χάβρη
Μονακό
Ανζέ
Λιλ
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Φράιμπουργκ
Σχοτ Μάιντζ
Γκλάντμπαχ
Μπραουνσβάιγκ
Ουνιόν Βερολίνου
Κριεσόου
Μάιντζ
Βίμποργκ
Κοπεγχάγη
Χόρσενς
Λίνγκμπι
Μίντιλαντ
Ράντερς
Άαρχους
Οντένσε
Γιούνγκ Μπόις
Βαντούζ
ΟΦΗ
Βόλος Elabet
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Νιου Γιόρκ Σίτι
Έλτσε
Μπαρτσελόνα
Χετάφε
Σανταντέρ
Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ
Αταλάντα
Σασσουόλο
Βενέτσια
Λέτσε
Τορίνο
Μίλαν
Φροζινόνε
Γιουβέντους
Πούμας
Νεκάξα
Ατλέτικο Σαν Λούις
Πατσούκα
Καμπούρ
Φέγενορντ
Αϊντχόφεν
Χρόνινγκεν
Πόρτο
Αρούκα
Σάντα Κλάρα
Φαμαλικάο
Βιτόρια Γκιμαράες
Νασιονάλ Μαδέιρα
Νόρμπι
Σάντβικενς ΙΦ
Μπράγκε
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Όντεβολντ
Χέλσινγκμποργκ
Χάμαρμπι
Γκάις
Μπρομαποϊκάρνα
Ντέγκερφορς
Γκέτεμποργκ
Έλφσμποργκ
Βαστέρας ΦΚ
Κάλμαρ
Γκεζτεπέ
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Αλάνιασπορ
Μπεσίκτας
Έγιουπσπορ
Γκαζιαντέπ
Τραμπζονσπόρ
Μπασακσεχίρ
Αιγάλεω
Χανιά
Παναργειακός ΑΠΟ
Ηλιούπολη