Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σα Πίντο: «Μεγάλο κίνητρο ο Ολυμπιακός»

Σα Πίντο: «Μεγάλο κίνητρο ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2014 20:21
Ως μεγάλο κίνητρο για την ομάδα του χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ατρόμητου κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Με δηλώσεις του στη Nova, ο Ρικάρντο Σα Πίντο δήλωσε πως χρειάζεται να δώσει κίνητρα στους παίκτες του Ατρόμητου και πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος τόνισε πως στην νέα του ομάδα υπάρχει καλό υλικό, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» εφόσον οι παίκτες του δείξουν πάθος και δυναμισμό στο παιχνίδι τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:


Θα ήθελα να μας πείτε τί θα θέλατε να μεταδώσετε στους παίκτες σας τις πρώτες αυτές μέρες στην ομάδα του Ατρόμητου και ενόψει Ολυμπιακού;

«Ουσιαστικά το πρώτο που πρέπει να φτιάξουμε είναι την ψυχολογία των παικτών. Να τους δώσουμε ένα κίνητρο. Κι ένα μεγάλο κίνητρο είναι να παίξουμε καλά σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Ολυμπιακό. Γιατί απο ποιότητα έχουμε πάρα πολύ καλή, πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία και να πιστέψουν οι παίκτες στον εαυτό τους.

Έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό κι αν πιστέψουν στον εαυτό τους θα μπορέσουμε να κάνουμε πάρα πολύ καλά πράγματα παραπάνω. Σίγουρα στις τρεις πρώτες αυτές μέρες θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την ψυχολογία και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Πέρα από την ψυχολογία οι άνθρωποι της ομάδας είχαν διακρίνει και μια έλλειψη πάθους αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ίσως και εξαιτίας του αποκλεισμούς από την Σαράγεβο. Η επιλογή του έγινε και με γνώμονα το πάθος με το οποίο δουλεύει. Είναι αυτό το το ατού του, η μετάδοση της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας μέσω του πάθους του;

«Με το πάθος μόνο δεν κερδίζεις τα παιχνίδια. Σίγουρα μετά τον αποκλεισμό από το Σαράγεβο έλειψε το πάθος και η δύναμη. Αυτά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε και να βοηθήσουμε τους παίκτες.

Αλλά το θέμα είναι ότι έχουν πάρα πολύ καλη ποιότητα, σίγουρα όμως αν αφήνεις τον εαυτό σου και δεν πιστεύεις σε αυτόν, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι λιγότερο καλά και να σε πάρει από κάτω. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους γιατί έχουμε πολύ καλό υλικό. Σίγουρα το πάθος θα παίξει ρόλο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό».

Ο Ολυμπιακός φέτος είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περσινή που αντιμετώπισε κι ο ίδιος. Τον έχετε παρακολουθήσει, μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό;

«Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Έχει δύο ισάξιες εντεκάδες. Μπορεί να έφυγαν αρκετοί παίκτες από την περσινή ομάδα, ωστόσο ήρθαν άλλοι που είναι το ίδιο καλοί. Αυτό είναι ευκαιρία για μας, διότι αν με το πάθος μας, με τον δυναμισμό μας καταφέρουμε κάτι καλύτερο, που εγώ πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε, αυτό θα είναι υπέρ μας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.