Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Άνφιλντ» η Ρεάλ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Άνφιλντ» η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2014 00:18
Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και πηγαίνει με… φόρα στο «κλάσικο» με τη Μπαρτσελόνα. Λύτρωση στο 90+1’ για Λουντογκόρετς.

Η Ρεάλ πατώντας… γκάζι στο πρώτο μέρος κέρδισε άνετα με 3-0 την Λίβερπουλ στην Αγγλία και έκανε το 3x3 στον όμιλο, αφήνοντας τους «κόκκινους» στους 3 βαθμούς, όσους έχουν Βασιλεία και Λουντογκόρετς!

Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό και θέλει μόνο ένα γκολ ακόμα για να πιάσει τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη σκυτάλη πήρε ο Μπενζεμά ο οποίος με δύο γκολ στο 30’ και στο 41’ «σφράγισε» τη νίκη για τη «βασίλισσα».

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ είχε δοκάρι με τον Κουτίνιο, με το παιχνίδι να παίρνει τυπικό χαρακτήρα στην επανάληψη, καθώς οι Ισπανοί κράτησαν άνετα το υπέρ τους προβάδισμα και μπορούν να σκέφτονται πλέον το «κλάσικο» με τη Μπαρτσελόνα.

Λύτρωση στο 90+1’ για Λουντογκόρετς

Στο άλλο παιχνίδι η Λουντογκόρετς πήρε την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας με 1-0 τη Βασιλεία με γκολ στο 90+1’.

Οι Ελβετοί έμειναν με δέκα παίκτες από το 18’ λόγω αποβολής του Ντιέ και στο φινάλε η βουλγαρική ομάδα πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Μίνεφ!

Τριπλή ισοβαθμία στη δεύτερη θέση με Λίβερπουλ, Βασιλεία και Λουντογκόρετς να ισοβαθμούν στους 3 βαθμούς.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ρεάλ 9
2. Λίβερπουλ 3
3. Βασιλεία 3
4. Λουντογκόρετς 3


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.