Λουτσέσκου: «Το χειρότερο φετινό παιχνίδι μας»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV αμέσως μετά την ήττα-σοκ από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για το «χειρότερο παιχνίδι μας στη σεζόν», ενώ ανέλυσε τα στοιχεία που δεν είχε σήμερα η ομάδα του.
Αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε: «Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας στη σεζόν. Σε απροσδόκητη στιγμή… Ακόμα και μετά το καλό μας ξεκίνημα, με το γκολ, στη συνέχεια κάναμε πολλά λάθη, τους δώσαμε τη δυνατότητα, να βγουν στο τρανζίσιον, να έχουν ευκαιρίες και να κερδίσουν αυτοπεποίθηση κι εμείς από την πλευρά μας, χάναμε την εμπειρία μας. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πολύ παθητικοί. Ήταν μία προσέγγιση με έλλειψη αυτοπεποίθησης και με άγχος μην δεχθούμε γκολ».
Ερωτηθείς για τα στοιχεία που έλειψαν σήμερα, απάντησε: «Κάτι χάθηκε για εμάς… Ηρεμία, αυτοπεποίθηση, μετά τα δύο λάθη τους επιτρέψαμε να φτάσουν κοντά στην εστία μας. Λάθη έγιναν από παντού. Χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας που έπρεπε να έχουμε, ειδικά μετά το γκολ που πετύχαμε. Εκδηλώναμε ενέργειες πολύ βεβιασμένα. Το πρώτο γκολ έρχεται από ένα λάθος μας στη μετάβαση και το δεύτερο από ένα κόρνερ. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε ακόμα 6 παιχνίδια, έχουμε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε. Θα ήταν πιο εύκολα αν είχαμε κερδίσει σήμερα, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις».