Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Στοπ σε Μπάγερν (video)

Μπουντεσλίγκα: Στοπ σε Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2014 22:15
Λίγες ημέρες μετά την εφτάρα στην έδρα της Ρομα, η Μπάγερν δεν κατάφερε να κερδίσει την Γκλάντμπαχ, η οποία έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τις δύο ομάδες να διατηρούνται αήττητες και στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας.

Η Γκλάντμπαχ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μπάγερν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο «Μπορούσια Παρκ» σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Βαυαροί είχαν τη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με δοκάρι του Αλάμπα, με την Γκλάντμπαχ να είχε αρκετές φάσεις στην επανάληψη για να πάρει προβάδισμα, ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον εξαιρετικό Νόιερ.

Στο φινάλε η Μπάγερν θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, με το σουτ του Μπερνάτ στο 88’ να φεύγει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 90+3’ ο Ζόμερ είπε «όχι» στον Πισάρο, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς η Μπάγερν, πέντε περισσότερους από τη Γκλάντμπαχ, Χόφενχαιμ και Βόλφσμπουργκ που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.