Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

FIFA: «Τόσο πολύτιμος, όσο ποτέ στη Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος»

FIFA: «Τόσο πολύτιμος, όσο ποτέ στη Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2014 16:24
Με τίτλο «ποτέ δεν ήταν τόσο πολύτιμος όσο τώρα για τη Ντόρτμουντ», η FIFA φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της αφιέρωμα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με εγκωμιαστικά σχόλια από τον Χούμελς και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Τα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν το κέντρο άμυνας της Ντόρτμουντ έχουν καταστήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο βασικό και απαραίτητο στους Βεστφαλούς.

«Αυτό που κάνει ο Σωκράτης στην άμυνα, απλά είναι φανταστικό», δηλώνει ο συμπαίκτης του, Ματς Χούμελς στο αφιέρωμα της FIFA για τον Έλληνα αμυντικό.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε: «Είναι εξαιρετικός. Η κυριαρχία του στην άμυνα είναι κάτι μοναδικό», τόνισε σχολιάζοντας μάλιστα πόσο λιγομίλητος είναι ο παίκτης του: «Νομίζαμε πως δεν μιλούσε καθόλου γερμανικά, μέχρι να ανακαλύψουμε ότι γνωρίζει λίγα».

Στο αφιέρωμα σημειώνεται πως σε ηλικία 20 ετών έγινε ο πιο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ υπάρχει κι αναφορά από το πέρασμά του στη Μίλαν, όπου βρήκε τους Νέστα και Τιάγκο Σίλβα.

Μάλιστα αναφέρεται πως ο Έλληνας αμυντικός έχει καθαρίσει με το κεφάλι το 62.2% των φάσεων που έχουν δημιουργηθεί στην άμυνα της Ντόρτμουντ τη φετινή σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.