Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Ρεάλ, τεσσάρα η Βασιλεία

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Ρεάλ, τεσσάρα η Βασιλεία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 00:32
Χωρίς να… ιδρώσει, η Ρεάλ κέρδισε με 1-0 τη Λίβερπουλ στο «Μπερναμπέου» και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16», την ώρα που η Βασιλεία διέλυσε με 4-0 την Λουντογκόρετς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Το 4x4 στον όμιλο της έκανε η Ρεάλ, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Λίβερπουλ στη Μαδρίτη και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «βασίλισσα» είχε την απόλυτη υπεροχή, δημιούργησε φάσεις και κατάφερε εν τέλει να σκοράρει με τον Μπενζεμά στο 27ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον Μπέιλ για ένα δεύτερο τέρμα, με τη Λίβερπουλ από την άλλη να έπαιζε με αρκετές αλλαγές και να μην μπορούσε να ανησυχήσει τον Κασίγιας, με αποτέλεσμα να μείνει στους 3 βαθμούς.

Τεσσάρα και δεύτερη θέση για Βασιλεία


Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Ρεάλ, τεσσάρα η Βασιλεία
Κανέναν πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Λουντογκόρετς η Βασιλεία, η οποία πήρε εμφατική νίκη με 4-0 και έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο, τρεις περισσότερους από τη Λίβερπουλ, την οποία αντιμετωπίζει στο Άνφιλντ την τελευταία αγωνιστική, εκεί όπου πιθανότατα θα κριθεί η πρόκριση.

Εμπολό (34’) και Γκονζάλες (41’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, ενώ στην επανάληψη, Γκασί (59’) και Σούσι (69’) διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Μάλιστα με τη νίκη της Βασιλείας, η Ελβετία μεγάλωσε την απόσταση από την Τουρκία και την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA, καθώς ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Τορίνο από τη Γιουβέντους.

Η βαθμολογία:
1. Ρεάλ 12
2. Βασιλεία 6
3. Λουντογκόρετς 3
4. Λίβερπουλ 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.