Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Το αήττητο «έσπασε» στο Νιούκαστλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Το αήττητο «έσπασε» στο Νιούκαστλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2014 16:44
Το αήττητο της Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ «έσπασε» στην έδρα της Νιούκαστλ, η οποία με δύο γκολ του Σισέ (57’, 78’), κέρδισε με 2-1 την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που φεύγει ηττημένη για 3η συνεχόμενη χρονιά από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Μείωσε στο 83’ ο Ντρογκμπά, «άγγιξαν» την ισοφάριση στο φινάλε οι «μπλε».

Και όμως χάνει! Μετά από 23 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, η Τσέλσι ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Νιούκαστλ και έδωσε την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να μειώσει στους 3 τη διαφορά από την κορυφή.

Πρωταγωνιστής για τις «καρακάξες» ήταν ο Παπίς Σισέ, ο οποίος πέρασε στο δεύτερο μέρος και με δύο προσωπικά γκολ (57’, 78’) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Νιούκαστλ.

Από την πλευρά της η Τσέλσι είχε κάποιες καλές στιγμές στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους και στο 56’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Μίκελ για να πάρει αυτή το προβάδισμα. Μάλιστα ένα λεπτό πριν το 2ο γκολ του Σισέ, ο Αζάρ σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 81’ ο Τέιλορ άφησε τη Νιούκαστλ με αριθμητικό μειονέκτημα και δύο λεπτά μετά ο Ντρογκμπά μείωσε με κεφαλιά σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Η Τσέλσι πίεσε ασφυχτικά στα τελευταία λεπτά για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο η καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων όπως και η εντυπωσιακή απόκρουση του Όλγουικ, 3ου τερματοφύλακα της ομάδας, σε σουτ του Κόστα στο φινάλε, χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Πάρντιου που έφτασε τους 23 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 4η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.