Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφυγε και ο Πουγιόλ από τη Μπαρτσελόνα

Έφυγε και ο Πουγιόλ από τη Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2015 19:05
Λίγη ώρα μετά την απόλυση του Άντονι Θουμπιθαρέτα, ο Κάρλες Πουγιόλ ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα! «Θέλω να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά και στο μέλλον ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στο σπίτι μου», αναφέρει ο 36χρονος.

Μετά την αποχώρηση του Άντονι Θουμπιθαρέτα, παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί και ο Κάρλες Πουγιόλ!

Ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας είχε αναλάβει χρέη βοηθού του Άντονι Θουμπιθαρέτα και ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω Facebook την απόφαση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Στην δήλωση του, αναφέρει πως θέλει να αποκτήσει εμπειρίες, να εξελιχθεί προσωπικά και επαγγελματική ώστε στο μέλλον να επιστρέψει και να ανταποδώσει όσα του πρόσφερε ο σύλλογος.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Πουγιόλ:


«Με αυτή την δήλωση θα ήθελα να ανακοινώσω πως αποφάσισα να βάλω τέλος στην συνεργασία μου με την Μπαρτσελόνα. Αυτοί οι τρεισήμισι μήνες μου έδωσαν την ευκαιρία να δω την άλλη πλευρά της ομάδας. Έμαθα πολλά, είμαι ευγνώμων και τώρα θέλω να κερδίσω εμπειρίες και αλλού.

Θέλω να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά και στο μέλλον ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στο σπίτι μου και να ανταποδώσω όλα όσα μου έδωσε τα αξέχαστα αυτά χρόνια.

Είμαι ευγνώμων στους εργαζόμενους, τους υπεύθυνους, τον πρόεδρο και όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν και με βοήθησαν σε αυτή την καθόλου εύκολη αλλαγή. Και ειδικά στους οπαδούς, τους οποίους ως παίκτης τους ένιωσα πολύ κοντά μου, και από την απόφασή μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο, τους ένιωσα ακόμη πιο κοντά.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «αντίο» σε όλους στην ομάδα αλλά η ζωή πάντα δεν είναι όπως την θες.

Ήμουν πολύ τυχερός που έγινα αποδέκτης αυτής της αγάπης, έτσι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και να ξέρετε ότι πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.