Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Η Ξάνθη απέκλεισε τον Παναθηναϊκό (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Η Ξάνθη απέκλεισε τον Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2015 21:03
Με γκολ του Βασιλακάκη στο 88’, η Ξάνθη κέρδισε με 1-0 τον κακό Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, αφήνοντας παράλληλα εκτός συνέχειας τους «πράσινους». Με δέκα από το 60’ οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Μέντες.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση του τη φετινή σεζόν, δημιουργώντας μόλις μία τελική σε όλο το παιχνίδι, και αποκλείστηκε δίκαια από την Ξάνθη, η οποία με γκολ του Βασιλακάκη στο 88’ άφησε εκτός Κυπέλλου τον περσινό κάτοχο του τίτλου

Ο Παναθηναϊκός ήταν νωθρός και δεν κατάφερε να απειλήσει την Ξάνθη, η οποία έκλεισε τους χώρους στο κέντρο και έψαχνε τον τρόπο για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε σκορ πρόκρισης.

Η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα μακρινό σουτ του Ομπόντο στο 13’ που έδιωξε ο Κοτσόλης. Η είσοδος του Ατζαγκούν αντί του Καρέλη στο ξεκίνημα της επανάληψης δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συνέχιζε να προβληματίζει στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολο για τους «πράσινους» στο 60’ όταν ο Μέντες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας με δέκα την ομάδα του Αναστασίου. Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό μειονέκτημα, πίεσε ασφυχτικά τους γηπεδούχους και στο 88’ πέτυχε το «χρυσό» γκολ με τον Βασιλακάκη.

Η φάση ξεκίνησε από κεφαλιά του Καπετάνου, με τον Κοτσόλη να αποκρούει, ωστόσο ο Βασιλακάκης πήρε ανενόχλητος το… ριμπάουντ και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.