Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με τεσσάρα η Πόρτο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με τεσσάρα η Πόρτο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2015 23:51
Την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ «σφράγισε» η Πόρτο, η οποία διέλυσε με 4-0 την Βασιλεία στο «Ντραγκάο» και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ελβετία, εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Γκολάρες από Μπραχίμι (14’), Ερέρα (47’), Κασεμίρο (56’) και Αμπουμπακάρ (76΄).

Στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από το 2009 βρίσκεται η Πόρτο, η οποία διέλυσε με 4-0 τη Βασιλεία στο «Ντραγκάο» και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Λοπετέγκι, καθώς στο 14’ ο Μπραχίμι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Πόρτο είχε καλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ με σουτ των Καζεμίρο (15’) και Αμπουμπακάρ (32’) ενώ στον αντίποδα η Βασιλεία απείλησε για πρώτη φορά στο 44’ με σουτ του Ζούφι που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Φαμπιάνο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Πόρτο κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ με ωραίο σουτ του Ερέρα. Η προσπάθεια ξεκίνησε από ωραία ενέργεια του Μπραχίμι, ο οποίος τράβηξε πάνω του δύο παίκτες και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μεξικανό άσο που «έγραψε» το 2-0.

Η Βασιλεία δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 56’ ο Κασεμίρο ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, σκοράροντας ένα εντυπωσιακό γκολ με μακρινή εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 3-1 στο 60’ με νέα προσπάθεια του Ζούφι που έδιωξε ο Φαμπιάνο και στο 75’ ο Αμπουμπακάρ κατάφερε να βάλει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Πόρτο.

Ο Καμερουνέζος έκλεψε τη μπάλα από τον Ελνένι και με τρομερό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στη μεγάλη νίκη της Πόρτο.

Στα άσχημα ο τραυματισμός του Ντανίλο που αποχώρησε με φορείο, ενώ δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, με τον Σάμουελ να αποβάλλεται στο φινάλε, ενώ ο Μαρκάνο είδε κίτρινη και θα λείψει από το επόμενο παιχνίδι της Πόρτο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.