«Συμφωνία Παρί με Αμερικανό προπονητή»
Η Παρί έχει καταλήξει στον νέο της προπονητή, με γαλλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως πρόκειται για Αμερικανό κόουτς, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.Η θέση έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Τζούλιους Τόμας, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ, με τη γαλλική ομάδα να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις από το εξωτερικό.Στο προσκήνιο είχαν βρεθεί οι Ντέιβ Γιόργκερ και Τζέι Τραϊάνο, χωρίς όμως να προχωρήσει κάποια από τις δύο υποθέσεις. Ο δεύτερος, μάλιστα, εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.
Ο νέος τεχνικός θα γίνει ο δεύτερος Αμερικανός στην ιστορία της Παρί μετά τον Ουίλ Ουίβερ. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται.
Προσφορά Γνωριμίας για το Παγκόσμιο! 5180 Δώρα* και 3 Premium πίτσες Εντελώς Δωρεάν με το promo code PIZZAFAN! 👇🍕 (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)