Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Κατσουράνη κόντρα στην Ουγγαρία η Εθνική

Με Κατσουράνη κόντρα στην Ουγγαρία η Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2015 12:58
Στην αποστολή της Εθνικής για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ουγγαρία συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος επιστρέφει στην «γαλανόλευκη» όπως και οι Γιάννης Φετφατζίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Μέσα και οι Βελλίδης, Λαγός και Γιαννιώτας, εκτός ο τραυματίας Σαμαράς.

Την αποστολή της Εθνικής για τον καθοριστικό αγώνα με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη (29/3) για τα προκριματικά του Euro ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Στη λίστα του νέου ομοσπονδιακού μας τεχνικού βρίσκεται το όνομα του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην Εθνική μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Εκτός από τον έμπειρο μέσο, στην αποστολή της «γαλανόλευκης» επιστρέφουν και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Σιόβας. Αντίθετα εκτός έμεινε ο τραυματίας Γιώργος Σαμαράς αλλά και ο Φάνης Γκέκας.

Στην αποστολή υπάρχουν και τρία νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τον Μάρκο Βελλίδη του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Τάσο Λαγό του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Γιαννιώτα του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Μαρκαριάν:


Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ)

Μέσοι: Ταχτσίδης (Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης)

Επιθετικοί: Καρέλης (Παναθηναϊκός), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.