Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ντέρμπι Βόλφσμπουργκ-Νάπολι στα προημιτελικά

Γιουρόπα Λιγκ: Ντέρμπι Βόλφσμπουργκ-Νάπολι στα προημιτελικά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2015 14:25
Το ζευγάρι της Βόλφσμπουργκ με τη Νάπολι είναι αυτό που ξεχωρίζει στη φάση των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ. Με Ζενίτ η κάτοχος του τίτλου Σεβίλλη, κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου η Φιορεντίνα.

Μετά την Ίντερ, η Βόλφσμπουργκ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο ακόμα μιας ιταλικής ομάδας καθώς θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Νάπολι για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Από την άλλη, η κάτοχος του τίτλου Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ. Αυτή είναι η τέταρτη παρουσία της ισπανικής ομάδας στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τους Ανδαλουσιανούς να έχουν κερδίσει τον τίτλο τις τρεις προηγούμενες φορές που τα έχουν κατάφερει (2006, 2007, 2014).

Δυνατό είναι και το παιχνίδι της Φιορεντίνα με τη Ντιναμό Κιέβου, ομάδες που άφησαν εκτός συνέχειας τις Ρόμα και Έβερτον αντίστοιχα. Τέλος η Ντνίπρο, που στους «32» του θεσμού απέκλεισε τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει τη Κλαμπ Μπριζ του Σωκράτη Διούδη.

Τα ζευγάρια στους «8»:


Σεβίλλη – Ζενίτ
Ντνίπρο – Μπριζ
Ντιναμό Κιέβου – Φιορεντίνα
Βόλφσμπουργκ - Νάπολι

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 16 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά. Η κλήρωση για τους ημιτελικούς έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 24 Απριλίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.