Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Πέδρο η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Πέδρο η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2015 16:05
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Πέδρο. Οι «μπλε» ήρθαν σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα έναντι 30 εκατ. ευρώ και ο Ισπανός επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Πέδρο στην Τσέλσι. Ο Ισπανός άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Παρότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε μια «ανάσα» από την απόκτηση του 28χρονου, οι «μπλε» μπήκαν σφήνα και ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα έναντι 30 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αρχίζω την περιπέτεια μου στην Τσέλσι και ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τους οπαδούς που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω την μπλε φανέλα», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Ισπανός επιθετικός.

Ο Πέδρο προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και αποχωρεί από την Βαρκελώνη μετά από 11 χρόνια, μετρώντας συνολικά 99 γκολ και 63 ασίστ σε 321 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα.

Στη… μπλαουγκράνα θητεία του, o «Πεδρίτο» κατέκτησε τα… πάντα και συγκεκριμένα πέντε πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας, τρία Τσάμπιονς Λιγκ, τρία Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.