Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα γκέλα για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα γκέλα για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2015 20:34
Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Νόριτς στο «Άνφιλντ» και έμεινε για 4o ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Αμφίβολο το μέλλον του Ρότζερς.

Συνεχίζει να κατρακυλάει στην βαθμολογία η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» έμειναν στο 1-1 με την Νόριτς στο «Άνφιλντ» και αγνοούν τη νίκη από τις 17 Αυγούστου και το ματς με την Μπόρνμουθ (1-0).

Την πρώτη του εμφάνιση μετά τον Απρίλιο πραγματοποίησε ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, όμως η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και χρειάστηκε το γκολ του Ίνγκς στο ξεκίνημα της επανάληψης για να πάρει το προβάδισμα. Ο Άγγλος φορ αντικατέστησε τον Μπεντέκε στο ημίχρονο και χρίστηκε σκόρερ στο 48’, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Η απάντηση της Νόριτς ήρθε στο 61’, με τον Μάρτιν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μινιολέ για το 1-1. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 79’ είχε «χρυσή» ευκαιρία με τον Κουτίνιο, ο οποίος προτίμησε να ολοκληρώσει μόνος του τη φάση αντί να δώσει στον αφύλαχτο Ίνγκς και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ράντι.

Παρά την πίεση των «κόκκινων», το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και το μέλλον του Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπουλ είναι πλέον αρκετά αμφίβολο. Μετά από έξι παιχνίδια, η ομάδα του Μέρσεσάιντ μετράει 8 βαθμούς με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, όντας στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.