Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέκαμ: «Συμφωνώ με τον Σερ Άλεξ, δεν ήμουν παίκτης παγκόσμιας κλάσης»

Μπέκαμ: «Συμφωνώ με τον Σερ Άλεξ, δεν ήμουν παίκτης παγκόσμιας κλάσης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2015 02:28
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν συμπεριέλαβε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στη λίστα με τους κορυφαίους παίκτες που δούλεψε στην καριέρα του, ωστόσο ο Άγγλος παλαίμαχος άσος συμμερίστηκε την άποψη του πρώην προπονητή του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε πως οι Ερίκ Καντονά, Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς και Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν οι μόνοι παίκτες παγκόσμιας κλάσης που είχε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στους εκλεκτούς του Σκωτσέζου δεν βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ωστόσο ο Άγγλος παλαίμαχος άσος παραδέχτηκε πως δεν άνηκε σ’ αυτή την κατηγορία παικτών:

«Δεν με πλήγωσε. Καθόλου μάλιστα. Έπαιξα για τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών και ήμουν τυχερός που έπαιξα δίπλα σε τέτοιους ποδοσφαιριστές και γνώρισα τόσες επιτυχίες με τον σύλλογο που αγάπησα και συνεχίζω να αγαπώ (σ.σ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)», δήλωσε στο «BBC» ο Μπέκαμ και πρόσθεσε:

«Συμφωνώ με τις δηλώσεις του προπονητή. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να θεωρηθούν παγκόσμιας κλάσης. Είμαι ευγνώμων που έπαιξα με αρκετούς από αυτούς. Ήμουν τυχερός που έπαιξα απέναντι στον Κριστιάνο και επίσης πολύ τυχερός που έπαιξα με τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο για τέσσερα χρόνια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.