Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο μηδέν Γιουβέντους και Σεβίλλη, τριάρα η Λιόν

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο μηδέν Γιουβέντους και Σεβίλλη, τριάρα η Λιόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2016 00:56
Η Γιουβέντους «κόλλησε» στο 0-0 με την Σεβίλλη στο Τορίνο και ξεκίνησε με το… αριστερό την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εύκολο το έργο της Λιόν, 3-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Γαλλία.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη στο Τορίνο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό, στην πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «Γηραιά Κυρία» είχε την ευκαιρία να πάρει νωρίς το προβάδισμα, όμως σε δύο περιπτώσεις ο Κεντίρα (8’, 15’) δεν μπόρεσε να ευστοχήσει απέναντι από τον Ρίκο. Το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλησε «σβηστά», αφού η Σεβίλλη «πάγωσε» το ρυθμό και η Γιουβέντους έδειξε να συμβιβάζεται με το χαμηλό τέμπο.

Αντίθετα, στην επανάληψη, η ομάδα του Αλέγκρι ανέβασε ταχύτητα και στο 59’ είχε οριζόντιο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά του Ιγκουαΐν. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, και η Σεβίλλη κατάφερε να κρατήσει το 0-0, που της επέτρεψε να φύγει με σπουδαίο βαθμό από το Τορίνο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Λιόν κέρδισε με 3-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Γαλλία και έτσι ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του γκρουπ. Τολισό (13’), Φέρι (48’) και Κορνέ (58’) ήταν οι σκόρερ για τους «λιονέ», που παρά τα προβλήματα τραυματισμών, δεν συνάντησαν ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στους Κροάτες.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Λιόν 3
2. Γιουβέντους 1
3. Σεβίλλη 1
4. Ντινάμπο Ζάγκρεμπ 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.