Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκη με ρεκόρ για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Νίκη με ρεκόρ για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2016 23:57
Η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-1 την Φράιμπουργκ στο Βεστφάλεν και ισοφάρισε το ρεκόρ συλλόγου, σημειώνοντας αήττητο 24 εντός έδρας παιχνιδιών στην Μπουντεσλίγκα.

Μετά τις τρεις εμφατικές νίκες με Λέγκια (6-0), Ντάρμσταντ (6-0) και Βόλφσμπουργκ (5-1), η Ντόρτμουντ κέρδισε με… γήινο σκορ (3-1) την Φράιμπουργκ, πιάνοντας προσωρινά την Μπάγερν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε ευκαιρίες και δοκάρι και τελικά πήρε το προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου μέρους (45’), με τον Ομπαμεγιάνγκ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Ντεμπελέ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) ο Πίτσεκ έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ, σκοράροντας για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος. Η επίδοση του είναι αρκετά εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς πως τις δύο περασμένες σεζόν δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα στην Μπουντεσλίγκα.

Η Φράιμπουργκ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 60’, μειώνοντας σε 2-1 με εύστοχο πλασέ του Φίλιπ. Στη συνέχεια όμως, οι Βεστφαλοί πίεσαν για το τρίτο γκολ και τελικώς «κλείδωσαν» τη νίκη στις καθυστερήσεις, με τους παίκτες του Τούχελ να κρύβουν τη μπάλα. Ο Ομπαμεγιάνγκ έδωσε με τακουνάκι στον Κάστρο, αυτός πάτησε στον Γκερέιρο και ο Πορτογάλος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η νίκη μάλιστα ήταν ιστορική, αφού με αυτή οι Βεστφαλοί έφτασαν τα 24 αήττητα παιχνίδια πρωταθλήματος στην έδρα τους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ συλλόγου από τις περιόδους 1965-66 και 2001-03.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.