Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στη Νάπολη η Μπεσίκτας, πρώτη νίκη για Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στη Νάπολη η Μπεσίκτας, πρώτη νίκη για Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2016 00:49
Η Μπεσίκτας κέρδισε με 3-2 την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και έβαλε… φωτιά στον όμιλο, περνώντας στην 2η θέση με +1 από την Μπενφίκα, η οποία πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ντιναμό Κιέβου.

Η Νάπολι θα μπορούσε με συνδυασμό αποτελεσμάτων να «σφραγίσει» από σήμερα την πρόκριση για τους «16», ωστόσο αντί αυτού μπλέκει πλέον σε περιπέτειες. Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν με 3-2 από την Μπεσίκτας στην Ιταλία και συνεχίζουν να βρίσκονται σε κρίση, την οποία προκάλεσε σε μεγάλο βαθμό ο τραυματισμός του Αρκάντιους Μίλικ.

Η Μπεσίκτας κατάφερε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό με τον Αντριάνο, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από γύρισμα του Κουαρέσμα. Η Νάπολι κατάφερε να απαντήσει στο 30’ με παρόμοιο τρόπο, αφού ο Ινσίνιε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μέρτενς με κοντινό πλασέ έφερε το σκορ στα ίσια.

Ωστόσο στο 38’ ο Ζεορζίνιο έκανε τραγικό γύρισμα για τον Ρέινα, δίνοντας… ασίστ στο γκολ του Αμπουμπακάρ για το 2-1 της Μπεσίκτας. Ο Ζιελίνσκι είχε καλό σουτ για να ισοφαρίσει σε 2-2, ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Ινσίνιε, ο οποίος δεν κατάφερε στο 50’ να νικήσει τον Φάμπρι από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Είκοσι λεπτά μετά, ο Καράσεφ έδωσε νέο –τραβηγμένο- πέναλτι στην Νάπολι σε ανατροπή του Μέρτενς και ο Γκαμπιαντίνι κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Μέρτενς είχε καλή στιγμή με κεφαλιά για να ολοκληρώσει την ανατροπή όμως στο 86’ ο Αμπουμπακάρ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Νάπολι και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-2 υπέρ των Τούρκων.

Με τη νίκη, η Μπεσίκτας έφτασε τους 5 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Στην 3η θέση με 4 βαθμούς βρίσκεται η Μπενφίκα, η οποία κέρδισε με 2-0 την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία.

Ο Αντούνες άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ στο 55’ ο Σέρβι «έγραψε» το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη των «αετών». Οι Ουκρανοί δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς και η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου (έπαιξε για 71 λεπτά) έφυγε με «διπλό» από το Κίεβο.

Η βαθμολογία:


1. Νάπολι 6 (8-6)
2. Μπεσίκτας 5 (5-4)
3. Μπενφίκα 4 (5-5)
4. Ντιναμό Κιέβου 1 (2-5)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.