Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Σταθερά στην κορυφή η Λειψία, τεσσάρα για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Σταθερά στην κορυφή η Λειψία, τεσσάρα για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2016 23:07
Η Λειψία κέρδισε με 2-1 την Σάλκε στην έδρα της και διατηρήθηκε στο +3 από την 2η Μπάγερν, μετρώντας 7 σερί νίκες. Ξέσπασε με τεσσάρα η Ντόρτμουντ (4-1 την Γκλάντμπαχ), μόνη 3η η Χέρτα (3-2 τη Βόλφσμπουργκ).

Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της στην Μπουντεσλίγκα η Λειψία. Οι νεοφώτιστοι κέρδισαν με 2-1 την Σάλκε, διατηρήθηκαν αήττητοι και παραμένουν στην κορυφή με +3 από την Μπάγερν.

Οι «ταύροι» προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι (ανύπαρκτο) του Βέρνερ, ωστόσο η Σάλκε απάντησε στο 31’ με τον Κολάσινατς. Ο Βόσνιος βρήκε ξανά δίχτυα στο 47’, αυτή τη φορά όμως σε λάθος εστία, με αποτέλεσμα να δώσει ξανά το προβάδισμα στη Λειψία. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «βασιλικοί μπλε» δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση και οι νεοφώτιστοι πανηγύρισαν την 7η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ διέλυσε με 4-1 την Γκλάντμπαχ στο «Βεστφάλεν» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έφτασε τους 24 βαθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται 5η και στο -9 από την κορυφή.

Η Γκλάντμπαχ έκανε το... λάθος να προηγηθεί νωρίς με τον Ράφαελ (6’), αφού στην συνέχεια η Ντόρτμουντ ξέσπασε. Στο 7’ ο Ομπαμεγιάνγκ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ρόις και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 15’ ο Πίστσεκ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στην επανάληψη, Ντεμπελέ (64’) και Ομπαμεγιάνγκ (68’) «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη, με τον Ρόις να κάνει χατ-τρικ στις ασίστ.

Στα άλλα ματς, η Χέρτα πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, παραμένοντας μόνη στην 3η θέση με -3 από την Μπάγερν. «Χρυσός» σκόρερ για τους πρωτευουσιάνους ο Καλού, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εύστοχο πέναλτι στο 90+1’. Μια θέση πιο κάτω βρίσκεται η Χοφενχάιμ, η οποία διέλυσε με 4-0 την Κολωνία, διατηρώντας το αήττητο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.