Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «8» Μπάγερν, Γκλάντμπαχ και Αμβούργο

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «8» Μπάγερν, Γκλάντμπαχ και Αμβούργο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2017 00:44
Με γκολ του Ντάγκλας Κόστα η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, μαζί με τις Γκλάντμπαχ, Αμβούργο και Άρμίνια.

Όπως και πέρσι, η κυπελλική πορεία της Βόλφσμπουργκ σταμάτησε από την Μπάγερν. Οι Βαυαροί κέρδισαν με 1-0 τους «λύκους» στο Μόναχο και εξασφάλισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

«Χρυσός» σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Ντάγκλας Κόστα, «γράφοντας» το 1-0 στο 17’ λεπτό με μακρινό σουτ που κόντραρε σε αμυντικό, ξεγελώντας τον Κάστεελς. Η Μπάγερν είχε τον απόλυτο έλεγχο, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο φινάλε. Στο 82’ ο Νόιερ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μάλι, ενώ στο 85’ έδιωξε σωτήρια το σουτ του Ντιντάβι, κρατώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 2-0 την Γκρόιτερ Φιρτ εκτός έδρας (12’ Βεντ, 36’ Αζάρ) και προκρίθηκε στους «8», ενώ νίκη-πρόκριση με το ίδιο σκορ πήρε το Αμβούργο του Κυριάκου Παπαδόπουλου (μπήκε στο 81’), επικρατώντας με 2-0 της Κολωνίας (5’ Γιουνγκ, 75’ Γουντ). Τέλος, η Αρμίνια «φλέρταρε» με αποκλεισμό-σοκ από την Αστόρια, ωστόσο πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (5-4, 1-1 κ.δ) και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.