Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Άλμα… τελικού για Γιουβέντους

Κύπελλο Ιταλίας: Άλμα… τελικού για Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2017 23:53
Με δύο πέναλτι του Ντιμπάλα και γκολ του Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Νάπολι στο Τορίνο και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας έκανε η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε με 3-1 της Νάπολι στο Τορίνο και απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Σαν Πάολο» στις 5 Απριλίου.

Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν στο 36ο λεπτό, όταν μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια, ο Ινσίνιε βρήκε τον Καγιεχόν και αυτός με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0. Η Γιουβέντους, που στο 13’ είχε ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Ντιμπάλα, «άγγιξε» το 1-1 στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Ρέινα να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Μάντζουκιτς και Λιχστάϊνερ.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος η «Γηραιά Κυρία» το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’), με τον Ντιμπάλα να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κουλιμπαλί. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 64’, με τον Ιγκουαΐν να σκοράρει από πλάγια θέση, μετά από λανθασμένη έξοδο του Ρέινα, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά μετά (68’) η Γιουβέντους κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Κουαδράδο, όμως δευτερόλεπτα πριν η Νάπολι είχε ζητήσει αυτή πέναλτι για σπρώξιμο στον Αλμπιόλ. Ο Ντιμπάλα ανέλαβε ξανά την εκτέλεση και δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.