Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Η Άρσεναλ απέκλεισε την Σίτι και έκλεισε ραντεβού με Τσέλσι!

Κύπελλο Αγγλίας: Η Άρσεναλ απέκλεισε την Σίτι και έκλεισε ραντεβού με Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 20:49
Η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση και θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Μονρεάλ (72’) και Σάντσες (101’) τα γκολ των «κανονιέρηδων», προηγήθηκαν με Αγκουέρο (62’) οι «πολίτες», που είχαν δύο δοκάρια πριν το 90’.

Άρσεναλ-Τσέλσι είναι το ζευγάρι του φετινού τελικού στο Κύπελλο Αγγλίας. Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση και προκρίθηκαν στον τελικό του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος και όλες υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι. Στο 16’ ο Τσεχ απέκρουσε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Σίλβα, ενώ στο 26’ το σουτ του Στέρλινγκ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Αγκουέρο στο 38’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Στέρλινγκ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο επόπτης ακύρωσε -μάλλον λανθασμένα- το γκολ, θεωρώντας πως η μπάλα είχε περάσει άουτ στη σέντρα του Σανέ.

Η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως στο 62’ ο Αγκουέρο έφυγε στην αντεπίθεση και με εξαιρετικό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «πολίτες». Η απάντηση των «κανονιέρηδων» ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν μετά από σέντρα του Τσάμπερλέιν, ο Μονρέαλ έπιασε σουτ στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν δύο δοκάρια (!) της Σίτι με σουτ του Τουρέ (79’) και κεφαλιά του Φερναντίνιο (82’), ενώ στο 86’ το σουτ του Γουέλμπεκ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τα πάντα κρίθηκαν στην παράταση, εκεί όπου η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κοντινό πλασέ του Σάντσες (101’). Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να βρει απάντηση και η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ θα αναμετρηθεί με την Τσέλσι στον τελικό της 27ης Μαΐου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.