Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Με ανατροπή στο 87’ η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Με ανατροπή στο 87’ η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 01:03
Με γκολ του Γκερέρο στο 87’ η Ντόρτμουντ κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ» κα πέρασε ξανά στην 3η θέση με +1 από την Χοφενχάιμ.

Σ’ ένα εξαιρετικό ματς στο «Μπορούσια Παρκ», η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-2 την Γκλάντμπαχ και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Ρόις, το οποίο δεν θα έπρεπε να δοθεί αφού η ανατροπή του Πούλισιτς έγινε εκτός περιοχής. Ντεμπελέ (11’) και Ρόις (27’) σπατάλησαν μεγάλες στιγμές για το 2-0 και στο 43’ η Γκλάντμπαχ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Μετά από λάθος πάσα του Μερίνο, ο Στιντλ βρέθηκε απέναντι από τον Μπούρκι και δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τα λάθη στην άμυνα της Ντόρτμουντ συνεχίστηκαν και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν την ανατροπή στο 48’ χάρη σε αυτογκόλ του Σμέλτσερ. Στο 57’ ο Τούχελ πέρασε στο ματς τον Ομπαμεγιάνγκ και ο Γκαμπονέζος χρειάστηκε δύο λεπτά για να σκοράρει. Ύστερα από κάθετη του Ντεμπελέ, ο φορ των Βεστφαλών μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Σόμερ και πλάσαρε εύστοχα, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2.

Η ανατροπή για την Ντόρτμουντ ολοκληρώθηκε στο 87’ χάρη σε ανάποδη κεφαλιά του Γκερέρο, ο οποίος είχε δοκάρι λίγα λεπτά νωρίτερα (82’). Το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (εκτός αποστολής) πέρασε ξανά στην 3η θέση με +1 από την Χοφενχάιμ. Στον αντίποδα, η Γκλάντμπαχ έχασε έδαφος για την έξοδο στην Ευρώπη, υποχωρώντας στην 10η θέση με -3 από την 6η Βέρντερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.