Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Κόστα, γεμίζει τα ταμεία της η Τσέλσι!

Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Κόστα, γεμίζει τα ταμεία της η Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2017 15:15
Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ντιέγκο Κόστα έχει υπογράψει προσύμφωνο με την κινεζική Tianjin Quianjian, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Γεμίζει τα ταμεία της και η Τσέλσι!

Ο Ντιέγκο Κόστα βρέθηκε μια «ανάσα» απ’ το να αποχωρήσει από την Τσέλσι τον Ιανουάριο με προορισμό την Κίνα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα μείνει στους «μπλε» και τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser», ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ υπέγραψε προσύμφωνο με την Tianjin Quanjian. Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο ετήσιος μισθός του Κόστα θα ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα τον κατατάξει στη δεύτερη θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, πίσω από τον Κάρλος Τέβες (38 εκατ. ευρώ ετησίως).

Παράλληλα, η Τσέλσι θα γεμίσει τα ταμεία της, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα 90 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 28χρονου. Ο Κόστα διανύει την τρίτη σεζόν του στους Λονδρέζους, έχοντας σημειώσει 56 γκολ σε 116 συμμετοχές. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, επικρατέστεροι για τον διάδοχο του Ισπανού διεθνή είναι οι Άλβαρο Μοράτα και Ρομέλου Λουκάκου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.