Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Σάντσες κράτησε «ζωντανή» την Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Σάντσες κράτησε «ζωντανή» την Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2017 23:48
Με δύο γκολ του Σάντσες (72΄, 81’) η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την Σάντερλαντ και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την 4η Λίβερπουλ, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Ζωντανή στη μάχη για την 4η θέση έμεινε η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 2-0 της Σάντερλαντ στο «Έμιρειτς», έφτασαν τις 4 σερί νίκες και βρέθηκαν στο -1 από την Λίβερπουλ, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ υποδέχεται την Έβερτον, ενώ οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν τη Μίντλεσμπρο στο «Άνφιλντ».

Οι «κανονιέρηδες» είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο ο Πίκφορντ πραγματοποίησε εμφάνιση καριέρας, σώζοντας τα 11 από τα 13 σουτ της Άρσεναλ στο στόχο. Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από τις 13 επεμβάσεις του Μανόνε σε ματς της Σάντερλαντ με τη Λίβερπουλ.

Τα πάντα κρίθηκαν σε εννέα λεπτά στο δεύτερο μέρος. Στο 72’ ο Σάντσες σκόραρε έπειτα από πάρε-βάλε του Οζίλ, ενώ στο 81’ εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Πίκφορντ σε σουτ του Ζιρού, διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 2-0.

Την τελευταία αγωνιστική η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον και χρειάζεται νίκη καθώς και απώλεια της Λίβερπουλ απέναντι στη Μίντλεσμπρο για να τερματίσει στην 4η θέση. Παράλληλα, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει μαθηματικές ελπίδες και για να ξεπεράσει την 3η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο θα χρειαστεί ήττα των «πολιτών» στην έδρα της Γουότφορντ και παράλληλα να καλύψει τη διαφορά τερμάτων με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα (αυτή τη στιγμή είναι στο +5 υπέρ της Σίτι).

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο μπαράζ ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Εάν οι «κανονιέρηδες» έρθουν ισόπαλοι 1-1 με την Έβερτον και η Μίντλεσμπρο κερδίσει με 2-0 στο «Άνφιλντ», τότε οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε αγώνα μπαράζ.

Η βαθμολογία:


3. Μάντσεστερ Σίτι 75 (+36)
4. Λίβερπουλ 73 (+33)
--------------------------------------------
5. Άρσεναλ 72 (+31)

Τελευταία αγωνιστική (21/5):


Άρσεναλ – Έβερτον
Λίβερπουλ – Μίντλεσμπρο
Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.