Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Ψάχνει ανατροπή ο ΑΠΟΕΛ, προβάδισμα για Άγιαξ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Ψάχνει ανατροπή ο ΑΠΟΕΛ, προβάδισμα για Άγιαξ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2017 00:17
Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από τη Βιτορούλ στην Ρουμανία και είναι υποχρεωμένος πλέον να ψάξει την ανατροπή στη ρεβάνς της Κύπρου. Προβάδισμα για Άγιαξ στη Νίκαια, «τρελό» ματς στη Μπριζ.

Δεν τα κατάφερε στην Ρουμανία ο ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου ηττήθηκαν με 1-0 από τη Βιτορούλ και πλέον καλούνται να ανατρέψουν το σκορ στη ρεβάνς του «ΓΣΠ». Οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και οι Ρουμάνοι πήραν τη νίκη με απευθείας φάουλ του Γκανέα (74’).

Οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση, ενώ αντίθετα η Βιτορούλ βρέθηκε μία ανάσα και από δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Κομάρ στο 84′ πέρασε μόλις άουτ. Μοναδικό καλό νέο για τον ΑΠΟΕΛ ήταν η αποβολή του βασικού φορ των Ρουμάνων, Τουσουτεάν στις καθυστερήσεις.

Στα άλλα ματς, Νις και Άγιαξ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Νίκαια, με τον «Αίαντα» να παίρνει έτσι προβάδισμα χάρη στο εκτός έδρας γκολ. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Μπαλοτέλι, όμως ο Φαν Μπικ βρήκε απάντηση στο 49’. Στις καθυστερήσεις ο Πλεά έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε. Σκορ πρόκρισης και για την Ριέκα, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Σάλτσμπουργκ.

Σημαντικό προβάδισμα απέκτησε η Αστάνα, η οποία επικράτησε με 3-1 της Λέγκια Βαρσοβίας στο Καζακστάν. Νίκη με το ίδιο σκορ και για τη Ντιναμό Κιέβου, η οποία κέρδισε με 3-1 την Γιούνγκ Μπόις, με τον Μποκανί να πετυχαίνει ωραίο γκολ με τακουνάκι. Από την άλλη, Σέλτικ και Ρόζενμποργκ έμειναν στο 0-0 στην Σκωτία και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Νορβηγίας.

Το πρώτο βήμα πρόκρισης έκανε και η Χάποελ Μπερ Σεβά, η οποία επικράτησε με 2-0 της Λουντογκόρετς στο Ισραήλ. Από την άλλη, η Μάριμπορ επικράτησε 1-0 κόντρα στην Χαφναφιόρντουρ κι απέκτησε το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Ισλανδία.

Τέλος, Μπριζ και Μπασακσεχίρ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο Βέλγιο, με τους Τούρκους να αποκτούν προβάδισμα χάρη σε τρομερή ανατροπή. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν από το 16’ προβάδισμα δύο τερμάτων, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος, όμως ο Ντένσβιλ σκόραρε για δεύτερη φορά με εκτέλεση φάουλ στο 79' για το τελικό 3-3.

Τα γκολ:















Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.