Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σεγκούρα: «Κοντά σε Κουτίνιο και Ντεμπελε»

Σεγκούρα: «Κοντά σε Κουτίνιο και Ντεμπελε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2017 04:37
Κοντά σε συμφωνία με τους Φιλίπε Κουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Χοσέ Σεγκούρα.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε ξανά από την Ρεάλ, αυτή τη φορά με 2-0 στο «Μπερναμπέου» χάνοντας το ισπανικό Σούπερ Καπ με συνολικό σκορ 5-1. Μετά το παιχνίδι, ο γενικός διευθυντής των Καταλανών, Χοσέ Σεγκούρα, θέλησε να δώσει μια ευχάριστη είδηση στους οπαδούς της ομάδας, αναφέροντας ότι ο σύλλογος είναι κοντά στην απόκτηση των Κουτίνιο και Ντεμπελέ:

«Είμαστε κοντά στους Κουτίνιο και Ντεμπελέ. Ελπίζουμε ότι στο τέλος θα καταλήξουν στην Μπαρτσελόνα. Μέχρι να κλείσουν οι συμφωνίες, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο. Ξέρουμε ότι πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα και αυτό ακριβώς θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες», ανέφερε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται όντως κοντά στην απόκτηση του Ντεμπελέ, ωστόσο η Λίβερπουλ δεν φαίνεται να έχει αλλάξει στάση, τονίζοντας πως ο Κουτίνιο δεν θα παραχωρηθεί για οποιοδήποτε ποσό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.