Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Λίβερπουλ, ΤΣΣΚΑ, Σπόρτινγκ και Καραμπάγκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Λίβερπουλ, ΤΣΣΚΑ, Σπόρτινγκ και Καραμπάγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2017 00:27
Η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-2 την Χοφενχάιμ στο «Άνφιλντ» και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα αστέρια και οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σπόρτινγκ, Καραμπάγκ.

Παίζοντας φούλ επιθετικό ποδόσφαιρο, η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-2 την Χοφενχάιμ στο «Άνφιλντ» και με συνολικό σκορ 6-3 «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε να προηγείται με σκορ 3-0 στο 21’ χάρη σε δύο τέρματα του Εμρέ Τσαν (10’, 21’) και ένα του Μοχαμέντ Σαλάχ (18’).Τα αμυντικά προβλήματα των «κόκκινων» δεν έλειψαν βέβαια ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι και στο 28’ η Χόφενχαϊμ μείωσε σε 3-1 με διαγώνιο σουτ του νεοεισελθόντα Ουτ.

Φιρμίνο, Τσαν και Βαϊνάλντουμ «άγγιξαν» το 4ο γκολ ωστόσο στο 63’ ο πρώτος κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 78’ ο Βάγκνερ, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τους Γερμανούς.

Στους ομίλους ΤΣΣΚΑ, Σπόρτινγκ και Καραμπάγκ


Την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επικρατώντας με 2-0 της Γιουνγκ Μπόις στην Ρωσία. Σενίκοφ (45’) και Τζαγκόεφ (64’) «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους Μοσχοβίτες, που στον προηγούμενο γύρο άφησαν εκτός συνέχειας την ΑΕΚ.

Εμφατική πρόκριση για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία διέλυσε με 5-1 την Στεάουα στο Βουκουρέστι. Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς προηγήθηκε με τον Ντουμπιά στο 13' και παρότι ο Ζούνιορ Μοράες στο 20' έκανε το 1-1, στο δεύτερο μέρος πέτυχε τέσσερα γκολ και μετέτρεψε το ματς σε περίπατο. Ακούνα (59’), Ζέλσον (64’), Ντοστ (75’) και Μπατάλια (88’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα της Λισαβόνας, που θα δώσει το «παρών» στους ομίλους για δεύτερη σερί χρονιά.

Τέλος, η Καραμπάχ ηττήθηκε με 2-1 στην Κοπεγχάγη, ωστόσο το εκτός έδρας γκολ και το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν, της έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία της.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.