Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόγραμμα ΑΕΚ: Πρεμιέρα στην Κροατία, φινάλε στην Αυστρία

Πρόγραμμα ΑΕΚ: Πρεμιέρα στην Κροατία, φινάλε στην Αυστρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2017 16:40
Η ΑΕΚ θα κάνει πρεμιέρα στην Κροατία απέναντι στην Ριέκα, ενώ θα ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις της πάλι εκτός έδρας, αφού θα αντιμετωπίσει την Αούστρια στη Βιέννη. «Κολλητά» τα ματς με την Μίλαν, με το πρώτο εκτός.

Ανακοινώθηκε επισήμως το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των αγώνων της ΑΕΚ στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ

Με την Ριέκα στην Κροατία στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων», που θα κλείσουν το πρόγραμμα τους στους ομίλους και πάλι μακριά από το ΟΑΚΑ, καθώς στις 7 Δεκεμβρίου θα παίξουν με την Αούστρια στην Βιέννη.

Το πρόγραμμα σαφώς δεν ήταν το επιθυμητό για την «Ένωση», η οποία αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου, Μίλαν την 3η και 4η αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι οι «ροσονέρι» θα παραταχθούν με όλα τους αστέρια προκειμένου να «κλειδώσουν» την πρόκριση. Εφόσον αυτό συμβεί, τότε η ομάδα του Μιλάνου θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική στην Ριέκα, κάτι που ενδεχομένως θα ευνοήσει τους πρωταθλητές Κροατίας, εφόσον φυσικά θα είναι στο κόλπο της πρόκρισης.

Να σημειωθεί πως το «Rujevica Stadion» της Ριέκα χωράει μόλις 8.300 θεατές και αποτελεί την έδρα των Κροατών από το 2015 λόγω της ανακατασκευής του «Stadion Kantrida», που αποτελεί τη βασική της έδρας. Σε ανακατασκευή βρίσκεται και η βασική έδρα της Αούστρια Βιέννης, «Generali Arena» κάτι που σημαίνει πως οι Αυστριακοί ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν το αχανές «Έρνστ Χάπελ» (παλιά γνωστό ως Πράτερ) που χωράει 51.000, περιβάλλεται από στίβο και γεμίζει πιο δύσκολα

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου ομίλου:


1η αγωνιστική (14 Σεπτεμβρίου)

Ριέκα - ΑΕΚ
Αούστρια Βιέννης - Μίλαν

2η αγωνιστική (28 Σεπτεμβρίου)

ΑΕΚ - Αούστρια Βιέννης
Μίλαν - Ριέκα

3η αγωνιστική (19 Οκτωβρίου)

Μίλαν - ΑΕΚ
Αούστρια Βιέννης - Ριέκα

4η αγωνιστική (2 Νοεμβρίου)

ΑΕΚ - Μίλαν
Ριέκα - Αούστρια Βιέννης

5η αγωνιστική (23 Νοεμβρίου)

ΑΕΚ - Ριέκα
Μίλαν - Αούστρια Βιέννης

6η αγωνιστική (7 Δεκεμβρίου)

Αούστρια Βιέννης - ΑΕΚ
Ριέκα - Μίλαν


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.