Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» ο Λεβαντόφσκι

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» ο Λεβαντόφσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2017 18:50
Η Μπάγερν τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο ο συνήθης ύποπτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με δύο προσωπικά γκολ (72’, 75’) οδήγησε τους Βαυαρούς στη νίκη 2-0 στο «Βέζερσταντιον».

Έστω και δύσκολα, η Μπάγερν έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Βέρντερ στη Βρέμη. Μάλιστα, αυτή ήταν η 17η (!) συνεχόμενη νίκη των Βαυαρών στα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος αν και στο 7’ είχε σημαντική στιγμή με κοντινό σουτ του Τολισό, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Βαυαροί είχαν φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στο 29’ γλίτωσαν το γκολ, με τον Σίλε να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Αουγκούστινσον.

Ένα δυνατό σουτ του Αλάμπα (25’), που «έβγαλε» ο Παβλένκα και μια άστοχη κεφαλιά του Ρόμπεν (38’) ήταν οι δύο σημαντικές φάσεις της Μπάγερν, η οποία «καθάρισε» το ματς στην επανάληψη με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι. Στο 72’ ο «Λέβα» σκόραρε με τακουνάκι ύστερα από σέντρα του Κομάν (φώναξαν για οφσάιντ οι γηπεδούχοι, στην ίδια ευθεία με τη μπάλα ήταν ο παίκτης), ενώ στο 75’ ο Πολωνός διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με χαμηλό σουτ, φτάνοντας τα 5 γκολ σε 4 επίσημα παιχνίδια φέτος.

Ματσάρες σε Άουγκσμπουργκ και Λεβερκούζεν

Η Βόλφσμπουργκ, με γκολ του Ντιντάβι (21’) πέρασε με 1-0 από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία ένα λεπτό νωρίτερα είχε δοκάρι με κεφαλιά του Χάλερ. Μάλιστα, στο 28’ ο διαιτητής της έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μπόατενγκ, όμως μετά τη χρήση του VAR πήρε πίσω την απόφαση, καταλογίζοντας οφσάιντ.

Τρομερό ματς στη Βαυαρία, με τις Άουγκσμπουργκ και Γκλάντμπαχ να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό με τον Φινμπόγκασον, τα «πουλάρια» έκαναν την ανατροπή με Ζακάρια (8’) και Βεντ (30’) όμως στο 89’ η Άουγκσμπουργκ έφερε το σκορ στα ίσια με τον Κόρντοβα.

Από την άλλη, η Λεβερκούζεν προηγήθηκε δύο φορές (32’ Γουέντελ, 49’ Μπελαραμπί) της Χόφενχαϊμ, ωστόσο η ομάδα του Νάγκελσμαν είχαν ισάριθμες απαντήσεις (47’ Κράμαριτς, 70’ Ουτ) φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη «Μπάι Αρίνα».

Τέλος, την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Στουτγκάρδη μετά το 1-0 επί της Μάιντς χάρη σε γκολ του Μπαντστούμπερ (53’). Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Γερμανού στην Μπουντεσλίγκα μετά από τον Δεκέμβριο του 2009!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.