Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2017 21:44
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Λέστερ στο «Όλντ Τράφορντ» και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα. Ράσφορντ (70’) και Φελαϊνί (82’) οι σκόρερ ερχόμενοι από τον πάγκο, χαμένο πέναλτι ο Λουκάκου στο 0-0.

Την μοναξιά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ απολαμβάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετώπισαν προβλήματα από την εξαιρετικά οργανωμένη Λέστερ, ωστόσο οι αλλαγές του Μουρίνιο (Ράσφορντ και Φελαϊνί) βρήκαν δίχτυα και διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ».

Η Γιουνάιτεντ είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά, ψάχνοντας τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα της Λέστερ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 18’, με τον Σμάιχελ να διώχνει με δυσκολία το σουτ του Λουκάκου. Στη συνέχεια της φάσης ο Μάτα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ σε μια πολύ οριακή φάση.

Στο 20’ ο Σμάιχελ χρειάστηκε να επέμβει ξανά, αυτή τη φορά σε πλασέ του Μάτα, ενώ στο 24’ το μακρινό σουτ του Πογκμπά πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Γάλλου μέσου στο 35’, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο ξεκίνημα της επανάληψης, καθώς στο 52’ ο Σίμπσον έκανε χέρι στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε αμέσως το πέναλτι, αλλά ο Σμάιχελ απέκρουσε το χτύπημα του Λουκάκου.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δυσκολεύονταν απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Λέστερ, ωστόσο όπως και κόντρα στην Σουόνσι, έλυσε το γόρδιο δεσμό μέσω στημένης φάσης. Στο 70’ ο Μχιταριάν εκτέλεσε κόρνερ, ο Πογκμπά και ο Μπεγί δεν κατάφεραν να πάρουν την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ράσφορντ ο οποίος με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0.

Τα πάντα τελείωσαν στο 82’, όταν μετά από σέντρα σουτ του Λίνγκαρντ, η μπάλα χτύπησε στον Φελαϊνί και κατέληξε στα δίχτυα. Να σημειωθεί πως ο Βέλγος μέσος ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τους αμυντικούς της Λέστερ, όμως ο επόπτης δεν έδωσε το οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 2-1 με κοντινή προβολή του Σλιμανί, όμως ο Ντε Χέα κράτησε το μηδέν, φτάνοντας ήδη τα 3 clean sheet φέτος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.