Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετα η Γιουνάιτεντ, «άλωσε» τη Λισαβόνα η ΤΣΣΚΑ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετα η Γιουνάιτεντ, «άλωσε» τη Λισαβόνα η ΤΣΣΚΑ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2017 01:08
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-0 την Βασιλεία στο «Όλντ Τράφροντ», αλλά έχασε με τραυματισμό τον Πογκμπά, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ έκανε μεγάλη ανατροπή (2-1) στην έδρα της Μπενφίκα.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Βασιλεία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνδύασαν με εμφατική νίκη την επιστροφή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με 3-0 των Ελβετών στο «Όλντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχασε νωρίς τον Πογκμπά (19’) με μυϊκό τραυματισμό (θα χάσει σίγουρα το ματς με την Έβερτον) ωστόσο ο Φελαϊνί που πήρε τη θέση του ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

Ο Μχιταριάν σημάδεψε το δοκάρι (22’), όμως δύο κεφαλιές από Φελαϊνί (35’) και Λουκάκου (53’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Γιουνάιτεντ. Ο Φελαϊνί σφράγισε την σπουδαία του απόδοση με ασίστ στον Ράσφορντ (84΄), ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 3-0.

Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε κάτι τρομερό, αφού σκόραρε στο ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ήδη πετύχει γκολ στο πρώτο του ματς σε Πρέμιερ Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Κύπελλο Αγγλίας, Λιγκ Καπ Αγγλίας, Εθνική Ελπίδων και Εθνική Ανδρών!

Μεγάλη ανατροπή για ΤΣΣΚΑ στη Λισαβόνα

Στο άλλο ματς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπενφίκα στη Λισαβόνα και έκανε σημαντικό βήμα στη μάχη για την 2η θέση.

Οι «αετοί» προηγήθηκαν στο 50’ με πλασέ του Σεφέροβιτς, ωστόσο οι Ρώσοι έκαναν την ανατροπή με εύστοχο πέναλτι του Βιτίνιο (63’) και νικητήριο γκολ του Ζαμαλεντίνοφ (71’).

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (3-0)
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (2-1)
3. Μπενφίκα 0 (1-2)
4. Βασιλεία 0 (0-3)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.