Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 5x5 με 6αρα η Μπαρτσελόνα, καρέ ο Μέσι!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 5x5 με 6αρα η Μπαρτσελόνα, καρέ ο Μέσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2017 00:56
Με τον Μέσι να πετυχαίνει καρέ τερμάτων (21’, 59’, 63’, 87’), η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-1 την Έιμπαρ στο «Καμπ Νου» και έκανε το 5x5 στο πρωτάθλημα. Ξανά σκόρερ Παουλίνιο (38’) και Σουάρεθ (53’).

Μόνο νίκες μετράει η Μπαρτσελόνα μετά από 5 αγωνιστικές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ισοπέδωσε με 6-1 την Εϊμπάρ στο «Κάμπ Νου» και έφτασε ήδη τους 15 βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ξανά ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε 4+ γκολ για 6η φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας τα 43 γκολ σε 40 παιχνίδια μέσα στο 2017!

Οι Καταλανοί μπήκαν νωχελικά στο ματς και χρειάστηκαν τις επεμβάσεις του Τερ Στέγκεν στα τετ-α-τετ με τους Ενρίτς (4’) και Ινούι (10’) για να κρατήσουν το μηδέν. Η Μπαρτσελόνα γλίτωσε το γκολ και στο 21’ ο Μέσι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σεμέντο, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Μετά το 1-0, η Μπαρτσελόνα βρήκε περισσότερους χώρους και στο 38’ ο Παουλίνιο διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, ευστοχώντας με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Σουάρεθ. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου με τα χρώματα της νέας του ομάδας μετά το νικητήριο τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Χετάφε.

Στο 53’ ο Σουάρεθ «έγραψε» το 3-0, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Ντμίτροβιτς σε σουτ του Μέσι, όμως τέσσερα λεπτά μετά (57’) η Έιμπαρ μείωσε σε 3-1 με κοντινή προβολή του Ενρίτς.

Η Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε και στο 59’ ο Μέσι έκανε το 4-1 με όμορφο πλασέ με το αριστερό. Στο 62’ ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του Ινούι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μέσι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του έπειτα από όμορφο συνδυασμό με τον Παουλίνιο. Αυτό ήταν το 300ο γκολ του Αργεντινού στο «Καμπ Νου» σε 287 αγώνες στο γήπεδο των Καταλανών.

Ο «Λίο» δεν έμεινε εκεί, αφού στο 86’ πέτυχε και τέταρτο γκολ με κοντινό πλασέ, ύστερα από «1-2» με τον Βιδάλ. Η Έιμπαρ είχε δύο δοκάρια με διαγώνιο σουτ του Πένια (86’) και κεφαλιά του Σάρλες (90’) για ένα δεύτερο γκολ, με το 6-1 να μένει ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.